Image default
Business

Bellewaerde Park onthult betoverend Braziliaans themagebied: Drie nieuwe attracties om naar uit te kijken!

Bellewaerde Park opent Brazilië-themagebied met spectaculaire attracties

Het Belgische pretpark Bellewaerde Park heeft aangekondigd dat het volgend jaar een nieuw themadeel zal openen in Braziliaanse sferen. Dit nieuwe gebied zal drie nieuwe attracties bevatten, waaronder een spectaculaire waterbaan van maar liefst 26 meter hoog. Recent vrijgegeven ontwerpen tonen hoe het themagebied eruit zal zien.

Het nieuwe Brazilië-themagebied zal worden gerealiseerd op de plek van het voormalige Far West-gedeelte van het park. In plaats van het cowboythema nieuw leven in te blazen, heeft Bellewaerde ervoor gekozen om een geheel nieuw thema te introduceren: Brazilië.

De Braziliaanse stijl zal terugkomen in de drie nieuwe attracties. Naast de eerder genoemde spectaculaire waterbaan, zal er ook een kinderachtbaan en een klein boomstambaantje voor kinderen worden toegevoegd. Op de ontwerpen zijn veel Braziliaanse vlaggen te zien.

Opvallend is het logo van de fictieve Brazil Diamond Company dat zichtbaar zal zijn bij de grote waterbaan. Daarnaast krijgt ook de bestaande boomstambaan River Splash in het Brazilië-themagebied een bijpassend thema: het exporteren van koffiebonen, onder de noemer Coffee Log Transportation. Een bordje geeft aan dat de fictieve firma sinds 1954 bestaat, het openingsjaar van Bellewaerde Park.

Om het themagebied compleet te maken, zullen er ook een toiletblok, een winkel en een horecapunt worden toegevoegd. In totaal zal parkeigenaar Compagnie des Alpes 24 miljoen euro investeren in dit project. Vorig jaar sloot de klassieke Keverbaan om plaats te maken voor deze spannende nieuwigheden.

Ben jij benieuwd naar het Braziliaanse themagebied van Bellewaerde Park? Houd dan de website van het park in de gaten voor de laatste updates!

Related posts

Rockende ritjes: Walibi Belgium brengt nieuwe soundtrack naar houten achtbaan!

Douglas Ross

De Huiveringwekkende Kermis: Een Griezelig Evenement in November!

Douglas Ross

Efteling verrast met topbenoeming: Willem Roskam nieuwe directeur!

Douglas Ross