Image default
Business

Kritiek personeelstekort in Walibi Holland: Acht attracties noodgedwongen gesloten!

Walibi Holland kampt met extreem personeelstekort: acht attracties gesloten

Walibi Holland, het bekende pretpark in Nederland, heeft te maken met een ernstig personeelstekort. Door gebrek aan medewerkers zijn vandaag maar liefst acht attracties gesloten, zo bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Het pretpark zegt er alles aan te doen om nieuwe werknemers te vinden, maar dat blijkt in de praktijk bijzonder lastig, vooral tijdens doordeweekse dagen in de herfstvakantie.

Als gevolg hiervan kunnen bezoekers vandaag geen ritje maken in de wildwaterbaan El Rio Grande, het draaiende huis Merlin’s Magic Castle, de waterattractie Splash Battle en de hangende achtbaan Condor.

Ook de vrijevaltoren Space Kidz, theekopjesmolen Pavillon De Thé, de rondrit met de Walibi Express en de 60 meter hoge Skydiver zijn momenteel niet operationeel.

“Wij kampen op dit moment met een personeelstekort, waardoor we genoodzaakt zijn een aantal attracties gesloten te houden”, aldus de woordvoerder.

Om de overlast voor bezoekers zoveel mogelijk te beperken, deelt Walibi bij vertrek kortingsbonnen uit. Het pretpark is vandaag en morgen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Van donderdag tot en met zondag blijven de poorten zelfs tot 23.00 uur geopend voor de Halloween Fright Nights.

Heb je interesse in het laatste nieuws over Walibi Holland en wil je geen enkel bericht missen? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Efteling verrast met betoverende toevoeging aan Doornroosje in het Sprookjesbos!

Douglas Ross

Sprookjesbos: Het Betoverende Nieuwe Themagebied in de Efteling!

Douglas Ross

Disneyland Paris onthult magische droneshow: Disney Electrical Sky Parade!

Douglas Ross