Image default
Business

Walibi onthult spectaculaire El Rio Grande: Nu open in de winter!

Walibi Holland voegt extra attractie toe aan winteropening

Walibi Holland heeft aangekondigd dat ze een extra attractie zullen toevoegen aan de aankomende winteropening. Bezoekers van het winterseizoen Bright Nights kunnen nu ook gebruikmaken van de wildwaterbaan El Rio Grande, maar alleen als de weersomstandigheden het toelaten. Dit is de eerste keer dat deze waterattractie geopend zal zijn tijdens de wintermaanden.

Attractieaanbod tijdens Bright Nights

Het attractieaanbod tijdens de Bright Nights zal grotendeels gelijk zijn aan de vorige editie. Helaas zullen populaire attracties zoals de achtbaan Lost Gravity, de frisbee The Tomahawk, de trein Walibi Express, de kinderachtbaan Drako, de enterprise G-Force, de waterbaan Crazy River en het watergevecht Splash Battle opnieuw gesloten zijn.

Ook de nieuwe waterspeelplaats Cooldown, die onderdeel is van het familiegebied Speed Zone Off Road, zal buiten bedrijf zijn tijdens de wintermaanden. Dit geldt echter niet voor El Rio Grande. Walibi waarschuwt wel dat attracties altijd onaangekondigd gesloten kunnen worden bij slecht weer. Op de Walibi-website staat te lezen: “In verband met de weersomstandigheden kan het zijn dat op de dag zelf besloten wordt dat bepaalde attracties later opengaan, eerder sluiten of gesloten blijven. De weersomstandigheden rondom Bright Nights worden nauwkeurig in de gaten gehouden.”

Bezoekers van Walibi Holland hopen dus dat het niet zal vriezen of sneeuwen tijdens het winterse evenement. Bright Nights zal plaatsvinden gedurende dertien dagen, van zondag 17 december tot zondag 8 januari. De poorten zullen dagelijks geopend zijn van 12.00 tot 20.00 uur.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Subsidie ingetrokken voor voedselpretpark in Gelderland: einde van de lekkere dromen?

Douglas Ross

Efteling verruimt openingstijden: Ontdek het magische voorjaar langer!

Douglas Ross

Betoverend Sprookjeswonderland Enkhuizen ontmantelt attractie voor grootschalig onderhoud

Douglas Ross