Image default
Business

Hemels huiveren: ontdek de angstaanjagende nieuwe spookhuizen van Walibi’s Halloween Fright Nights!
Nieuwe spookhuizen en escape room bij Walibi Holland

Nieuwe spookhuizen en escape room bij Walibi Holland

Vandaag, 12.30 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Nieuwsgierig naar de nieuwe spookhuizen van Walibi Holland? Het pretpark presenteert dit jaar twee nieuwe haunted houses tijdens de Halloween Fright Nights: The Final Slay Ride en Urban Explhorror. Bovendien kwam er een bijzondere escape room. Filmen en fotograferen is verboden, maar in een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast wordt wel uitgebreid nagepraat over de toevoegingen.

Wie niet naar binnen durft of de Fright Nights dit jaar overslaat, kan dankzij de podcast alsnog ontdekken wat waaghalzen te wachten staat. Vaste bezoekers Robin Schulte, Wesley Groos en Wessel Wit bespreken – net als vorig jaar – wat je in de spookhuizen aantreft en hoe de nieuwigheden scoren. Zijn ze de moeite waard, of is Walibi anno 2023 ingehaald door de concurrentie?

Naast de twee nieuwe huizen in het attractiepark is ook het After Dark-concept vernieuwd: de horror-overnachtingen in vakantiepark Walibi Village. Logees worden ‘s avonds laat naar een leegstaande villa geleid. Het huis blijkt de functioneren als een soort angstaanjagende escape room, vol benauwende opdrachten en schrikeffecten. Maar hoe eng is het nou écht?

Verder gaat het over het niveau van de nieuwe scare zone Ghostly Graveyard én de nieuwe show van Eddie de Clown, waarin de mascotte concurrentie krijgt van een nieuw figuur. Tot slot werpen de halloweenfanaten een blik op de toekomst van het populaire evenement. Wat moet Walibi doen om niet ten onder te gaan aan het eigen succes?

Beluister deze aflevering via Spotify

De Looopings Podcast

De Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Geen groene bekers meer in de Efteling? Ontdek het verhaal achter de tijdelijke leveringsdip!

Douglas Ross

Tragisch ongeluk bij bouw nieuwe attractie in Futuroscope: medewerker overleden

Douglas Ross

Ontdek de opkomende pracht: de contouren van het gloednieuwe Efteling hotel worden zichtbaar!

Douglas Ross