Image default
Business

Winter Efteling: Betoverende Lichtgevende Vlinders, Magische Sneeuwbollen en Een Enorme Schaatsbaan!
Winter Efteling 2024: het programma en nieuwe attracties

Winter Efteling 2024: het programma en nieuwe attracties

De Efteling heeft het programma van het aankomende winterseizoen bekendgemaakt. Op maandag 13 november gaat de 25e Winter Efteling van start, een jubileumeditie. Bezoekers kunnen zich onder meer vergapen aan lichtgevende vlinders. Die ontwierp Efteling-hoofdontwerper Sander de Bruijn vorig jaar voor het Eindhovens lichtfestival Glow.

Een deel van de driehonderd vlinders zal komende winter te bewonderen zijn in het Kaatsheuvelse attractiepark. De Warme Winter Weide keert terug, met een grotere buitenschaatsbaan dan voorheen. Verder komen op het Ton van de Venplein en in Ruigrijk levensgrote sneeuwbollen te staan.

Op het plein bij Droomvlucht laten elfjes zich zien, inclusief muziekdoosje. Pardoes en Pardijn verwelkomen bezoekers in een arrenslee. Het entertainmentaanbod bestaat verder wederom uit muzikale optredens van Zang en Gelukkig, Fay de Fee en Pinokkio en – vanaf zaterdag 18 november – A Wonderful Wintertime in het Carrouseltheater.

De Winter Efteling duurt een stuk korter dan de vorige editie: het park is in wintersferen tot en met zondag 28 januari 2024. Het vorige winterseizoen stopte pas begin maart. Toen werden volop nieuwe winterdecoraties gepresenteerd, van de hand van ontwerper Bas van Rijsbergen. Ook kwamen beelden naar buiten van een nieuw winterconcept rond Koning Winter, dat in de komende jaren geïntroduceerd zou moeten worden. De Efteling heeft daar zelf tot nu toe nog niets over bekendgemaakt.


Related posts

Phantasialand verrast met Engelse voertaal: Een sprankelend nieuw hoofdstuk!

Douglas Ross

Magisch wachten in Disneyland Paris: Ontdek het betoverende avontuur van een drieënhalf uur durende meet-en-greet met prinsessen!

Douglas Ross

Avontuur in het Brabantse pretpark BillyBird: Dino’s dagje uit!

Douglas Ross