Image default
Business

Gezocht: Avonturiers voor Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling: Doe mee in mei!

Nieuw seizoen Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling

Nieuw seizoen Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling

De opnames voor een nieuw seizoen van het beroemde tv-programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht vinden in mei plaats in de Efteling. Wie mee wil doen, kan zich nu aanmelden. Daarvoor is een speciaal formulier te vinden op de website van RTL. Er komen vier afleveringen met elk een eigen onderdeel.

Deelnemen aan de verschillende onderdelen

Deelnemers van Snel Naar De Bel rijden vanaf een schans naar beneden. Er moet op tijd geremd worden, zodat iemand met behulp van een verlengstuk naar de bel kan springen. Met Je As Over De Plas staat in het teken van een zeer smalle baan, waar voertuigen met minimaal vier wielen overheen moeten rijden. Links en rechts hangt een kandidaat die het karretje in evenwicht houdt.

Bij Tobbedansen is het doel om via een gladde glijhelling over het water te scheren en de bel te halen. Een kleiner vaartuig wordt gelanceerd zodra het glijtuig het water raakt. Tot slot is er Duw ‘m D’r Af, waarbij voertuigen worden aangedreven met behulp van rollen in plaats van een ketting.

Opnamedagen en aanmelden

De vier opnamedagen staan op de kalender van vrijdag 24 tot en met vrijdag 31 mei. Bij het aanmelden moeten geïnteresseerden aan producent EndemolShine vertellen wat voor werk ze hebben, wat hun hobby’s zijn, of ze lid zijn van een vereniging en waarom ze willen meedoen. Ook willen de programmamakers vooraf weten of iemand gaat voor de snelste tijd of de originaliteitsprijs. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Terugkeer van het programma

Van Te Land, Ter Zee En In De Lucht worden al sinds 2010 geen nieuwe afleveringen meer gemaakt. RTL heeft onlangs besloten om het concept nieuw leven in te blazen met presentator Ruben Nicolai. In de jaren tachtig en negentig was de tv-show al regelmatig te gast in het Kaatsheuvelse sprookjespark, toen onder de vlag van publieke omroep TROS. De Efteling heeft er zelf nog niets over gecommuniceerd.


Related posts

Dolfinarium zonder vergunning voor 53 diersoorten: De schokkende waarheid onthuld!

Douglas Ross

Hemels huiveren: ontdek de angstaanjagende nieuwe spookhuizen van Walibi’s Halloween Fright Nights!

Douglas Ross

Revolutionair Nederlands bedrijf creëert sensationeel spookhuis in Orlando: ‘De cirkel is rond’

Douglas Ross