Image default
Business

Reusachtige pretparkbeurs in Amsterdam: De ultieme expo van het jaar!

IAAPA Expo Europe komt naar Nederland

Vandaag, om 09.26 uur, werd aangekondigd dat de grootste en belangrijkste pretparkbeurs van Europa dit jaar naar Nederland komt. In de laatste week van september zal conferentiecentrum RAI Amsterdam in het teken staan van achtbanen, waterbanen, darkrides en andere attracties. De organisator van het evenement is de internationale branchevereniging IAAPA, die al enkele details heeft bekendgemaakt.

Jaarlijkse traditie

De jaarlijkse IAAPA Expo Europe is een traditie waar fabrikanten en dagattracties samenkomen. Ook liefhebbers zijn welkom om te ontdekken hoe de sector in elkaar zit en om kennis te maken met potentiële werkgevers. Het evenement vindt dit jaar plaats van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september.

Beursvloer en tickets

De beursvloer van maar liefst 18.500 vierkante meter gaat open op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 september. Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets aan te bestellen. De prijzen variëren van 60 euro voor studenten tot 205 euro voor vip-kaarten. IAAPA-leden kunnen voor 105 euro een toegangsbewijs aanschaffen.

Meer dan 650 exposanten

Er worden meer dan 650 exposanten uit de hele wereld verwacht, waaronder grote namen als de Efteling, Toverland en Tomorrowland. Leveranciers zullen hun nieuwste innovaties presenteren en er zullen educatieve sessies en seminars plaatsvinden over verschillende onderwerpen binnen de branche.

CEO Talk

Belangrijke namen zoals Plopsa-directeur Carl Lenaerts, Vekoma-directrice Anne-Mart Agerbeek en directeur Scott O’Neil van Merlin Entertainments zullen aanwezig zijn bij de paneldiscussie CEO Talk. Het programma belooft een feestelijke aftrap te worden die de Nederlandse cultuur viert en niet zou misstaan in een pretpark of op een festival.

Wachtlijst en programma

IAAPA verwacht veel van het evenement en heeft zelfs al een wachtlijst moeten opstellen vanwege de grote interesse van bedrijven. Het complete programma zal de komende weken bekend worden gemaakt. IAAPA Expo Europe vond voor het laatst plaats in Amsterdam in 2018 en heeft sindsdien steden als Barcelona, Londen en Wenen aangedaan.

Related posts

Schokkend nieuws: Nieuwe leeuw in Bellewaerde Park doodt leeuwin

Douglas Ross

Flexibel genieten in de Efteling: Binnenkort zelf je ticketdatum wijzigen!

Douglas Ross

Apenheul vs. Gemeente: de strijd om parkeerplekken ontrafeld!

Douglas Ross