Image default
Business

Gert Verhulst onthult schokkende waarheid over gokspelletjes in pretparken: ‘Blijf er ver vandaan!’

Gert Verhulst is geen fan van gokspelletjes tijdens bezoek aan Tivoli

Gert Verhulst, de baas van Studio 100, heeft tijdens een bezoek aan het beroemde pretpark Tivoli in Kopenhagen laten weten geen fan te zijn van gokspelletjes zoals grijpautomaten en muntenschuivers. In een aflevering van de reallifesoap De Verhulstjes is te zien hoe Verhulst samen met zijn gezin het attractiepark ontdekt.

De familie Verhulst heeft afgelopen zomer een gesponsorde cruise naar Scandinavië gemaakt, waarbij ze onder andere een bezoek brachten aan de Deense hoofdstad. Tivoli, één van de oudste pretparken ter wereld, was een van de hoogtepunten van hun reis. Verhulst noemt Tivoli het “oerpretpark der pretparken” en vindt dat elke pretparkliefhebber het park een keer gezien moet hebben.

Tijdens een wandeling door het park valt het gezin Verhulst op dat Tivoli voornamelijk een stadspark is met veel groen en dat het even zoeken is naar de attracties. Zoon Victor vraagt aan zijn vader, die bekend staat als pretparkmagnaat, wat hij anders zou doen. Verhulst reageert dat hij erg weinig attracties ziet en dat hij geen fan is van speelhallen, casino’s en gokspelletjes. Hij vindt dat dit soort spelletjes gemanipuleerd zijn en dat je nooit kunt winnen. Verhulst geeft aan dat mensen die graag in speelhallen komen er niks van snappen en dat je altijd weer munten uit de grijpers kunt halen.

Dochter Marie lijkt echter al snel verslaafd te zijn aan de muntenschuivers in Tivoli en zoon Victor is enthousiast over een virtual reality-game. Verhulst besluit uiteindelijk zelf ook een gokje te wagen. Na afloop is hij echter doodmoe van het schieten en geeft hij aan kapot te zijn.

De afleveringen van De Verhulstjes zijn in België te bekijken via streamingplatform GoPlay en in Nederland via Videoland. Het is opvallend dat Verhulst zelf grijpautomaten heeft staan in zijn Plopsa-pretparken, terwijl hij geen fan is van het concept.

Related posts

Magische avondshow van Disneyland Paris zonder vuurwerk: een betoverend spektakel!

Douglas Ross

Zeven Holle Bolle Gijzen in de Efteling krijgen een make-over!

Douglas Ross

Gigantisch Glijplezier op de Hoogste Glijbaan van Europa: Zweven op 165 Meter Hoogte!

Douglas Ross