Image default
Business

Adrenalinekick gone wrong: Pretparkmedewerkster gewond na hachelijke val van 3 meter bij achtbaan!
Medewerkster Liseberg gewond geraakt bij val in achtbaan

Medewerkster Liseberg gewond geraakt bij val in achtbaan

Een medewerkster van attractiepark Liseberg in Zweden is gewond geraakt bij een val. Het incident vond plaats in het station van de achtbaan Valkyria, een dive coaster. De medewerkster was bezig met het begeleiden van bezoekers tijdens een evacuatie.

Tijdens een technische storing viel de vrouw in een opening van het spoor. Op dat moment stond de Valkyria stil en was er geen trein aanwezig in het station. Het slachtoffer wilde de inzittenden helpen, maar kwam zelf ten val.

De medewerkster belandde onder de achtbaanrail en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ze had pijn in haar voet en schouder, maar was wel aanspreekbaar. Gelukkig waren er geen ernstige verwondingen, aldus een woordvoerder.

Naar aanleiding van het incident zal het attractiepark de ontruimingsprocedure evalueren om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. De Valkyria is geproduceerd door de Zwitserse firma Bolliger & Mabillard, die ook verantwoordelijk is voor attracties zoals Baron 1898 in de Efteling en Fenix in Toverland.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Pretpark breekt taboe: eigen beelden ongeluk gedeeld om nepnieuws te bestrijden

Douglas Ross

Op naar een recordaantal bezoekers: Walibi Holland mikt op 945.000 gasten in 2021!

Douglas Ross

Magische Melodieën: Disneyland Paris brengt betoverend concert met Disney-park muziek

Douglas Ross