Image default
Business

Ook Halloween in Walibi Holland: Spannende avonturen voor de allerkleinsten in zes griezelige zones en een ontdekkingstocht

Halloween in Walibi Holland

Halloween in Walibi Holland

16.36 uur

Beeld: DeLaVrie Media e.a.

Halloween in Walibi Holland is allang niet alleen maar bedoeld voor de grootste waaghalzen. Als tegenhanger van de bekende Fright Nights staan overdag de Halloween Spooky Days op het programma, bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het evenement duurt dit jaar een uur langer dan voorheen: van 10.00 tot 18.00 uur.

Speciaal voor de jongste bezoeker worden de scare zones Ghostly Graveyard, Tangled Twigs, Pirates Cove en Nightmares ‘s ochtends en ‘s middags bevolkt door kindvriendelijke figuren. In Ghostly Graveyard lopen nieuwe personages rond: een nerdy mummie, een weerwolf verkleed als cheerleader en het monster van Frankenstein als footballspeler.

Ook walkthrough Camp of Curiosities gaat open. Overdag hoeven daar geen tickets voor gekocht te worden: de toegang tot de interactieve wandeltocht is gratis. Verder presenteert Walibi voor het eerst het griezelgebied Road Kill, op de plek van het pas geopende familiegedeelte Speed Zone Off Road. Die zone is ‘s avonds geen onderdeel van de Fright Nights.

Het hart van Halloween Spooky Days wordt gevormd door Festival of Freaks. Waar Eddie de Clown ‘s avonds een freakshow opvoert, heeft mascotte Daysee het tot 18.00 uur voor het zeggen. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht, Daysee’s Monsterjacht. Kangoeroe Walibi loopt er ook rond, in een speciale halloweenoutfit. Daarnaast is er dagelijks een optreden van een influencer, tussen 12.00 en 13.00 uur. Er staan nog zestien Spooky Days op de planning: alle dagen van zaterdag 14 tot en met zondag 29 oktober. Voor het avondevenement geldt een adviesleeftijd van 16 jaar.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Terug in de tijd met de stem van de Efteling: herinneringen in een podcast!

Douglas Ross

Revolutionaire herlancering van een befaamd attractiebedrijf in 2024!

Douglas Ross

Terug naar de toekomst: Walibi Belgium lanceert vintage souvenirs met oud logo op shirts, truien en petten!

Douglas Ross