Image default
Business

Terug naar de toekomst: Walibi Belgium lanceert vintage souvenirs met oud logo op shirts, truien en petten!
Walibi Belgium lanceert nieuwe souvenircollectie met retro-ontwerp

Walibi Belgium lanceert nieuwe souvenircollectie met retro-ontwerp

Walibi Belgium, het Belgische pretpark, brengt deze winter een speciale souvenircollectie uit met een knipoog naar het verleden. De retro-producten zijn voorzien van het oude Walibi-logo dat werd gebruikt van 2005 tot 2010. Het assortiment wordt aangeduid als “vintage limited edition”.

Voor de nostalgische fans zijn er verschillende items beschikbaar, waaronder een grijze trui (42,90 euro), een wit T-shirt (21,90 euro), een mok (7,90 euro) en een pet (14,90 euro). Daarnaast zijn er ook glazen (6,90 euro), sleutelhangers (5,90 euro) en twee soorten pennen (6,90 euro) verkrijgbaar in de klassieke Walibi-stijl.

Het logo is wel aangepast, waarbij nu de term “Walibi Park” zichtbaar is in plaats van “Walibi Belgium”. Dit zou erop kunnen wijzen dat de souvenirs ook in andere Walibi-vestigingen verkocht kunnen worden. Op dit moment zijn er drie Walibi-locaties: Walibi Belgium, Walibi Holland en Walibi Rhône-Alpes.

Op de mok staat de leus “Walibi bi-bi J’en suis BABA”, de oude slogan van het attractiepark. De artikelen zijn te vinden in de grote winkel bij de ingang en in een van de chalets op een tijdelijke kerstmarkt. Daarnaast worden er ook nieuwe kerstballen, kerstmokken, sneeuwbollen en kerstknuffels verkocht.

Ben jij een echte Walibi-fan? Mis dan niet de kans om deze exclusieve retro-souvenirs aan je collectie toe te voegen!


Related posts

Droomachtige Noorse zoetigheden in het magische Amerikaanse Disney-park: Ontdek de smaakvolle traktaties van het Noorwegen-paviljoen!

Douglas Ross

Kermis in Keulen: Doelwit van Terroristen in het Vizier!

Douglas Ross

Drievliet wordt overgenomen door Avonturenpark Hellendoorn: Een spannende samenwerking!

Douglas Ross