Image default
Business

Ontsnap uit Toverland: Europa’s grootste escape room na sluitingstijd!

Toverland wordt omgetoverd tot grootste escape room van Europa

Vandaag om 10.00 uur heeft Toverland aangekondigd dat het Limburgse attractiepark binnenkort de grootste escape room van Europa zal worden. Na sluitingstijd zullen de deuren opengaan voor een spannende Escape Experience, waarbij deelnemers de rol van beveiligers op zich zullen nemen. Het betreft een eenmalige winactie, dus niet iedereen kan meedoen aan dit unieke avontuur.

De gelegenheidsbeveiligers zullen de opdracht krijgen om het 20 hectare grote pretpark te bewaken. Maar al snel zullen ze ontdekken dat Toverland na zonsondergang niet zo verlaten is als het lijkt. “Er gebeuren onverklaarbare dingen”, aldus de organisatoren. Het is aan de aanwezigen om ter plekke een mysterie te ontrafelen.

De beveiligingsronde zal uitmonden in een avontuur vol codes, raadsels en puzzels. Toverland belooft een zenuwslopende en zinderende avond voor de deelnemers. De Escape Experience wordt bewust exclusief gehouden en zal slechts twee avonden worden aangeboden, aldus marketingmanager Bart Jaspers.

Teams en data

De twee uur durende ervaring zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Een selecte groep genodigden krijgt op woensdag 10 april alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. Teams kunnen bestaan uit vier tot zes personen en zullen starten tussen 19.30 en 01.00 uur.

Aanmelden voor de Escape Experience is mogelijk tot en met zondag 31 maart via de website van Toverland. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar de avond wordt afgeraden voor personen onder de 12 jaar. De prijswinnaars moeten volgens Toverland sterk in hun schoenen staan en niet terugdeinzen voor een attractiepark gehuld in duisternis.

Voor de Escape Experience werkt Toverland samen met Epic Escape Waalwijk, het bedrijf van Roy Monden en Maurice de Zeeuw. De Zeeuw is al eerder ingeschakeld door het park voor onder andere de podcastserie Betoverd en de vuurwerkshow tijdens de Halloween Nights.

Related posts

Ontdek de drie nieuwe Blinky Bill attracties in het Plopsa-pretpark!

Douglas Ross

Sprookjesboom-show Efteling nu ook te bewonderen bij regenachtig weer: Een betoverend spektakel dat de regendruppels doet vergeten!

Douglas Ross

5 Tips voor een Comfortabele Sanitaire Stop in de Nieuwe Efteling!

Douglas Ross