Image default
Business

Ontdek het mysterie van het Spookslot: Exclusieve documentaire in Fabula-zaal voor Efteling-insiders!
Efteling vertoont veelgeprezen documentaire over het Spookslot aan personeel

Efteling vertoont veelgeprezen documentaire over het Spookslot aan personeel

De Efteling heeft een veelgeprezen documentaire over het Spookslot vertoond aan het personeel. In september presenteerde fansite De Vijf Zintuigen een professionele film over de opkomst en ondergang van het Spookslot. Vrijdagavond kregen Efteling-medewerkers de kans om de documentaire te bekijken, dit keer ín het attractiepark.

Daarvoor werd na sluitingstijd de filmzaal van 4D-bioscoop Fabula ter beschikking gesteld, op een steenworp afstand van waar het Spookslot heeft gestaan. De documentaire, die ruim honderd minuten duurt, zit vol met bijzondere anekdotes en exclusief materiaal van achter de schermen.

De Efteling vond het eindresultaat dermate indrukwekkend dat men de productie ook aan het eigen personeel wilde voorschotelen. “De Efteling verbindt door de kracht van verhalen, zowel op het gebied van collega’s onderling als tussen de Efteling en fans”, vertelt een woordvoerder. “Vanuit die gedachte hebben we deze avond georganiseerd, in samenwerking met De Vijf Zintuigen.”

De reacties waren enthousiast, weet de voorlichter. “Ruim 250 collega’s keken twee uur ademloos naar alle collega’s en oud-collega’s in de docu. Na afloop klonk er een luid applaus in de zaal.” Het is de bedoeling om de documentaire uiteindelijk ook online te publiceren, maar waar en wanneer is nog niet duidelijk.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Supersnelle verrassing: Nieuwe achtbaan Europa-Park gaat 10 km/u harder dan verwacht!

Douglas Ross

Beleef Griezelig Plezier op Walibi Belgium’s Spooktaculaire Halloween 2023: Ontdek de Nieuwe Schrikzones en Angstaanjagende Doorgang

Douglas Ross

Top House-dj’s geïnspireerd door Efteling-attractie Villa Volta: Een Melodie voor de Wereld!

Douglas Ross