Image default
Business

Toverland zet de winter in vuur en vlam met betoverend seizoensstart!

Nieuwe attractie in Toverland niet geopend tijdens winterseizoen

10.55 uur – Toverland, het attractiepark in Sevenum, opent vandaag het winterseizoen met het evenement Winter Feelings. Echter, één van de nieuwe attracties zal voorlopig niet geopend zijn. De parachutetoren genaamd Dragonwatch is nog steeds buiten gebruik door een technische storing die in oktober plaatsvond. Passagiers moesten destijds zelfs door de brandweer worden bevrijd.

Tijdens de afgelopen weken dat Toverland gesloten was, is het niet gelukt om de attractie te repareren. Een woordvoerster van het park bevestigt dat Dragonwatch nog steeds niet operationeel is, en kan niet zeggen wanneer het probleem verholpen zal worden.

De 40 meter hoge parachutetoren, gebouwd door fabrikant Intamin uit Liechtenstein, maakt deel uit van de recente uitbreiding van het themadeel Avalon in Toverland. In Disneyland Paris is er sinds 2010 een vergelijkbare attractie genaamd Toy Soldiers Parachute Drop.

Winter Feelings is de tweede editie van het winterseizoen in Toverland en vindt plaats in de weekenden van zaterdag 25 november tot en met zondag 14 januari, inclusief de gehele kerstvakantie. Het park wordt aangekleed met ongeveer 650 dennenbomen en de nieuwe attracties in Avalon, waaronder Dragonwatch, zullen volgens Toverland “sfeervol verlicht” zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Toverland? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Duinrell blijft onverslaanbaar: bijna 1,4 miljoen bezoekers!

Douglas Ross

Help Efteling helpen: Deel de studiedagen van je kinderen!

Douglas Ross

Faillissement treft legendarische studio waar betoverende Efteling-muziek tot leven kwam

Douglas Ross