Image default
Business

Boosheid ontmoet Disneyland Paris: Een emotionele reis vol verrassingen!
Anger uit Inside Out voor het eerst te zien in Disneyland Paris

Anger uit Inside Out voor het eerst te zien in Disneyland Paris

Een populair personage uit de Pixar-animatiefilm Inside Out komt voor het eerst tevoorschijn in Disneyland Paris. Bezoekers kunnen de komende tijd Anger ontmoeten, een woedend rood mannetje waarbij de vlammen uit het hoofd schieten. Anger laat zichzelf zien ter gelegenheid van de première van Inside Out 2.

Het vervolg op de Pixar-blockbuster uit 2015 draait in Frankrijk en België al in de bioscoop. Nederlanders moeten geduld hebben tot woensdag 17 juli. Comedian Lewis Black verzorgt wederom de stem van Anger. De Nederlandse versie heet Binnenstebuiten 2.

De meet-and-greet vindt plaats in het Pixar-themagebied in het Walt Disney Studios Park, waar Anger wordt afgewisseld met het figuur Joy. Zij was al vaker te gast in de Europese Disney-parken. Disneyland Paris zorgt verder voor nieuwe souvenirs en snacks die in het teken staan van Inside Out 2.

Op 1 juli worden bovendien twee nieuwe sculpturen van Joy en Anxiety onthuld in parkdeel Worlds of Pixar. In Inside Out 2 kruipt men wederom in de geest van de tiener Riley, net op het moment dat er plaatsgemaakt wordt voor nieuwe emoties. Zo krijgen Vreugde, Verdriet, Woede, Angst en Walging gezelschap van Onzekerheid.


Related posts

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws met onze gloednieuwe web-app op Looopings: Ontdek hoe het werkt!

Douglas Ross

Ontdek de opwindende transformatie van Efteling’s Piraña met een investering van 8 miljoen euro!

Douglas Ross

Swingend de zomer in de Efteling: Boogie Boys, Python Pietje en Wolf!

Douglas Ross