Image default
Business

Europa-Park verruimt Camp Resort met nieuwe westernstad: meer dan honderd kamers!

Grootse plannen voor Europa-Park Camp Resort

Grootse plannen voor Europa-Park Camp Resort

Vandaag kondigde Europa-Park aan dat er grootse plannen zijn voor het bestaande Camp Resort. Momenteel kunnen bezoekers al overnachten in tipi’s, huifkarren en blokhutten, allemaal in de sfeer van het Wilde Westen. De komende tijd zullen er verschillende nieuwe accommodaties en faciliteiten worden gerealiseerd.

Op een groot aankondigingsbord staat te lezen: “Hier wordt de nieuwe westernstad gebouwd”. De uitbreiding omvat onder andere horecalocaties met een oppervlakte van 900 vierkante meter, vierhonderd overdekte zitplaatsen, een nieuwe receptie, verschillende speelgebieden en een accommodatie met meer dan honderd kamers.

Op de website van Europa-Park is al een ontwerp te zien van Hotel Saloon Grand Arizona, een kapper, een bakkerij en een groot treinstation. De bouwwerkzaamheden zijn gepland voor 2024 en beloven het Camp Resort nog mooier te maken.

Het huidige vakantiepark telt momenteel 458 bedden, kampvuurplaatsen, een zwemmeertje en een saloon. Een woordvoerder van Europa-Park geeft aan dat er in verschillende bouwfasen nieuwe horecagelegenheden, overnachtingsmogelijkheden en een nieuw sanitairgebouw zullen worden gebouwd op het Camp Resort en de Europa-Park-camping. Verdere details zullen worden gecommuniceerd zodra de officiële bouwaanvraag is gepubliceerd.


Related posts

Europa-Park vs. Phantasialand: De ultieme strijd ontvouwt zich op social media!

Douglas Ross

Pretpark breekt taboe: eigen beelden ongeluk gedeeld om nepnieuws te bestrijden

Douglas Ross

Efteling’s Danse Macabre: Budget Overschreden met Ruim 10 Miljoen Euro!

Douglas Ross