Image default
Business

Betoverende transformatie: Een koninklijke make-over voor de Koningssuite in het Efteling Hotel
Efteling Hotel renoveert sprookjesachtige themakamer

Efteling Hotel renoveert sprookjesachtige themakamer

Het Efteling Hotel heeft de afgelopen maanden een sprookjesachtige themakamer opgeknapt. De Koningssuite heeft een grote renovatie ondergaan, waarbij onder andere de badkamer is vergroot. Daarnaast zijn er nieuwe matrassen, verlichting en een nieuwe vloer met een dambordpatroon geïnstalleerd.

Ook zijn alle armaturen en stoffering vernieuwd. “Er is geschilderd, decoraties en sjablonen zijn opnieuw aangebracht en enkele meubels zijn vervangen”, laat een woordvoerder weten. Daarnaast is er ook een opvallend decorstuk aangepakt: de koningstronen, die geluidseffecten afspelen wanneer hotelgasten erop gaan zitten.

De themakamer is versierd met schilderijtjes van koninklijke Efteling-bewoners, zoals Doornroosje, koning Pardulfus, prinses Pardijn uit Symbolica en koning Oberon uit Droomvlucht. In een stapelbed, versierd met gouden sierkrullen, kunnen kinderen onder beddengoed in ridderthema slapen. De badkamer is voorzien van een dubbele regendouche.

De slaapkamer voor volwassenen bevindt zich in één van de torens van het hotel en heeft glas-in-lood-stickers op de ramen met een afbeelding van het klassieke Efteling-wapen. Tegelijkertijd met de renovatie van de Koningssuite is ook een andere kamer aangepakt: de Hans Christian Andersen Suite heeft plaatsgemaakt voor de Droomvlucht Suite.

Wil je meer weten over de renovatie van de sprookjesachtige themakamer in het Efteling Hotel? Neem dan een kijkje op de officiële website van de Efteling.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Ontdek de gezichten achter Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe!

Douglas Ross

Efteling slaat handen ineen met Videoland: gloednieuwe serie en kortingen op tickets!

Douglas Ross

Ontdek de magie van AquaZoo Leeuwarden’s nieuwe themagebied met bevers, ijsberen en zeearenden!

Douglas Ross