Image default
Business

Alton Towers verrast fans met 42 nieuwe Spotify hits in één klap!

Alton Towers trakteert fans op muzikaal cadeau

Het grootste attractiepark van het Verenigd Koninkrijk, Alton Towers, heeft vandaag een speciale verrassing voor fans. Ter gelegenheid van de seizoensstart heeft het pretpark maar liefst drie muziekalbums op Spotify en andere streamingdiensten uitgebracht. In totaal zijn er 42 nummers te beluisteren, allemaal gecomponeerd door IMAscore uit Duitsland.

Albums

Een van de albums, genaamd Alton Towers Resort, bevat 32 nummers. Hier vind je onder andere de soundtracks van populaire attracties zoals de houten achtbaan Wicker Man, de flying coaster Galactica, en de achtbaan The Smiler. Ook de muziek van het vakantiepark Enchanted Village en het CBeebies Land Hotel is opgenomen in dit album.

Daarnaast zijn er aparte uitgaves met de muziek van het spookhuis The Curse at Alton Manor en de vernieuwde inverted coaster Nemesis Reborn. Deze albums bevatten respectievelijk zes en vier tracks.

Heropening Nemesis Reborn

Nemesis Reborn is de vernieuwde versie van de klassieke hangende achtbaan Nemesis, die oorspronkelijk geopend werd in 1994. Het afgelopen jaar is een groot deel van de baan vervangen en zijn er nieuwe thema-elementen toegevoegd. Vandaag vond de heropening van deze attractie plaats, waarbij de wachttijd opliep tot maar liefst 275 minuten.

Related posts

Bloedstollend avontuur: Nederlandse YouTubers spelen spelletje in afgesloten Plopsaland!

Douglas Ross

“Waarom elektrificeren van de Stoomtrein in de Efteling een onbegrijpelijke keuze is” – Protest van treinliefhebbers

Douglas Ross

Sprookjesbos in shock na verwoestende brand: Samen staan we sterk!

Douglas Ross