Image default
Business

Ach, wat een flater! Bezoeker Toverland geraakt door speer van enge acteur

Een Halloweenacteur van Toverland laat bezoeker schrikken

Een halloweenacteur van Toverland heeft een bezoeker zaterdagavond wel héél erg laten schrikken. De scare actor, een Trojaanse krijger, liet per ongeluk zijn speer uit zijn handen vallen. Het voorwerp raakte een jongen die in de buurt stond. Dat gebeurde tijdens de parade, die op Halloween Nights om 18.15 uur voorbijkomt.

Personages uit de verschillende horrorbelevingen en scare zones maken dan twee rondjes door entreegebied Port Laguna. Op verschillende momenten proberen ze toeschouwers de stuipen op het lijf te jagen. In het geval van de jongen lukte dat vrij aardig.

De knul zag niet aankomen dat de Trojaanse soldaat, onderdeel van de scare zone DesTroy, zijn speer los zou laten. In een inmiddels verwijderde TikTok-video is te zien dat de acteur schrikt van de onbedoelde actie. Vervolgens pakt hij het voorwerp weer op en loopt hij verder. Omstanders reageren gillend en lachend.

Een woordvoerster van Toverland reageert luchtig op het voorval. “Deze zombiekrijger is net uit de dood herrezen, dus zijn hand-oog-coördinatie is zo te zien nog een beetje roestig”, laat ze weten. “We hopen dat de bezoeker in kwestie niet te hard in aanvaring is gekomen met de speer.”

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Geen ruitjes bij de dinnershow: Phantasialand houdt dresscode strak!

Douglas Ross

Fright Nights 2023 van Walibi Holland: Overschaduwd door klachten en negatieve reacties – Bloggen in het Duister!

Douglas Ross

Ontdek het mysterie van het Spookslot: Exclusieve documentaire in Fabula-zaal voor Efteling-insiders!

Douglas Ross