Image default
Business

Zoo Planckendael betovert met magisch lichtfestival: Draken & Eenhoorns!
Zoo Planckendael organiseert China Light Festival met thema Dragons & Unicorns

Zoo Planckendael organiseert China Light Festival met thema Dragons & Unicorns

De Belgische dierentuin Zoo Planckendael organiseert de komende maanden een spectaculair lichtfestival. Het China Light Festival, dat plaatsvindt op 34 dagen tot en met de kerstvakantie, brengt tientallen indrukwekkende lichtobjecten naar het dierenpark. Dit jaar staat het festival in het teken van Dragons & Unicorns.

Het China Light Festival in Zoo Planckendael biedt bezoekers de mogelijkheid om meer dan zestig adembenemende kunstwerken te bewonderen. Een van de hoogtepunten is de rokende rode draak van maar liefst 6 meter hoog. Deze draak is het meest indrukwekkende wezen uit het betoverende woud, aldus Zoo Planckendael. Daarnaast zijn er ook andere bijzondere lichtobjecten te zien, zoals eenhoorns, elfjes, sterren en vuurvliegjes.

Een bijzondere attractie tijdens het festival is de maangalerij, die leidt naar een speelparadijs met lichtgevende schommels en wippen voor de kleintjes. Voor een voorproefje van de prachtige kunstwerken en de opbouw ervan is er een YouTube-video beschikbaar. In totaal hebben 150 Chinese lichtkunstenaars meegewerkt aan het festival.

Vanavond kunnen bezoekers voor het eerst het China Light Festival bewonderen. Het festival is alleen toegankelijk met een aparte avondkaart, die online gekocht kan worden voor 19 euro per stuk. Voor een combinatieticket inclusief een dagbezoek aan de dierentuin betaalt men 36,25 euro. Let op: tussen 17.00 en 18.00 uur sluit de dierentuin, maar bezoekers kunnen dan nog wel terecht in restaurant Toepaja.


Related posts

Krijg nu 50% korting op tickets voor Walibi Holland met onze exclusieve mistige deal!

Douglas Ross

Betoverend spektakel: A Million Splashes of Colour brengt Disneyland Paris tot leven met dertig Disney-hits!

Douglas Ross

Karen Damen schittert in Plopsa-musical Sneeuwwitje: Een sprookjesachtig spektakel!

Douglas Ross