Image default
Business

Youtuber vernietigt Duits pretpark: ‘Een ware nachtmerrie!’

Nederlandse YouTuber zet Duits attractiepark in slecht daglicht

Nederlandse YouTuber zet Duits attractiepark in slecht daglicht

Een populaire Nederlandse YouTuber heeft onlangs een Duits attractiepark in een slecht daglicht gezet. Thomas van Grinsven, bekend van het YouTube-kanaal Gewoon Thomas, bracht een bezoek aan Wunderland Kalkar en deelde zijn ervaringen in een video die al 300.000 keer is bekeken.

Van Grinsven presenteert Wunderland Kalkar als het “slechtst beoordeelde pretpark” en uit zijn kritiek op verschillende aspecten van het park. Hij noemt de ingang “droevig” en wijst op gesloten attracties en vuile speelplekken. Ondanks deze negatieve punten, blijft hij mild in zijn eindoordeel en prijst hij de vriendelijkheid van het personeel en de horeca.

De aanwezigheid van een oude kerncentrale, waar het park uit is ontstaan, draagt volgens Van Grinsven bij aan een “minder gezellige” sfeer. Wunderland Kalkar scoort momenteel 2,3 sterren op beoordelingswebsite Trustpilot, terwijl Duinrell, waar de YouTuber recentelijk ook is geweest, slechts 1,4 sterren scoort.

Al met al lijkt het bezoek van Van Grinsven aan Wunderland Kalkar geen positieve indruk te hebben achtergelaten. Ondanks enkele lovenswaardige aspecten, zoals de vriendelijkheid van het personeel, blijven de kritiekpunten van de YouTuber prominent aanwezig in zijn video.


Related posts

Betoverende toevoegingen aan Disneyland Paris: Bevroren magie en Poeh’s avonturen – Ontdek de nieuwste attracties!

Douglas Ross

Rampspoed dreigt voor Legoland Duitsland: Peppa Pig-gedeelte gesloten!

Douglas Ross

De Bellinga’s schitteren in eigen bioscoopfilm in Slagharen!

Douglas Ross