Image default
Business

De Bellinga’s schitteren in eigen bioscoopfilm in Slagharen!
Blog Artikel

Nieuwe film De Bellinga’s opgenomen in Attractiepark Slagharen

Gisteren om 23.59 uur werd er een speelfilm opgenomen in Attractiepark Slagharen. Het betreft een nieuwe film van vlogfamilie De Bellinga’s, bekend van het gelijknamige YouTube-kanaal, die zich afspeelt in het Overijsselse pretpark. De opnames zijn inmiddels van start gegaan. De film, genaamd De Bellinga’s: Pretpark Op Stelten, zal vanaf woensdag 10 juli in de bioscoop te zien zijn.

Eerder zijn al twee andere films verschenen, namelijk De Bellinga’s: Huis Op Stelten (2022) en De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten (2023). De derde film wordt opnieuw geproduceerd door Jabadoo Productions en gedistribueerd door Dutch FilmWorks.

Vader Daniël, moeder Fara en de kinderen Luan, Lucilla, Luxy en Lucius worden in deze film vergezeld door Hetty Heyting, Johnny Kraaijkamp en goochelaar Steven Kazàn. Heyting is onder andere bekend als het uiltje uit Merlin’s Magic Castle in Walibi Holland. Kazàn trad vorig jaar nog op in Slagharen tijdens een festival.

“Een groot avontuur en vooral weer een grote leerschool, een gouden herinnering voor ons leven”, schrijft moeder Fara Bellinga op Instagram. “En voor jullie natuurlijk weer een hilarische, leuke feelgood-familiefilm voor in de zomervakantie.” Het vloggende gezin heeft bijna 700.000 YouTube-abonnees.


Related posts

Pretpark deelt troost: de deuren open voor bezorgde kinderen!

Douglas Ross

Dierentuinbaas haalt uit naar rookverbod: ‘Hypocriet en nutteloos!’

Douglas Ross

Wildlife park slaat terug: actie tegen dierenactivisten!

Douglas Ross