Image default
Business

Wildlands verliest 125.000 volgers: Facebook verwijdert officiële pagina

Wildlands Adventure Zoo niet meer te vinden op Facebook

Wildlands Adventure Zoo is niet langer te vinden op Facebook. De officiële pagina van het dierenpark in Emmen is een tijdje geleden verwijderd door Meta, het moederbedrijf van Facebook. Hierdoor heeft de dierentuin in Drenthe een belangrijk communicatiekanaal verloren, met maar liefst 125.000 volgers. Op dit moment is het nog onduidelijk of de pagina ooit weer terug zal komen.

Volgens een woordvoerster van Wildlands heeft Meta de pagina offline gehaald vanwege verdachte activiteiten. “Er loopt momenteel een onderzoek naar wat er precies is gebeurd en wat die activiteiten waren”, aldus de woordvoerster. De uitkomsten van dit onderzoek zullen bepalen of Wildlands de pagina weer terugkrijgt.

Als de pagina niet terugkomt, zal het park in Drenthe helemaal opnieuw moeten beginnen. Dit komt op een rampzalig moment, aangezien aanstaande dinsdag het grote winter-evenement Wildnights van start gaat. Normaal gesproken gebruikt Wildlands Facebook als een prominent platform om bezoekers en abonnementhouders op de hoogte te houden en enthousiast te maken.

De woordvoerster noemt de situatie “supervervelend”. “We hadden gehoopt dat de pagina vóór Wildnights weer online zou zijn, maar daar zijn nog geen tekenen van.” Overigens is ook de Facebook-pagina van Wildnights verdwenen. Voorlopig worden geïnteresseerden doorverwezen naar Instagram, waar Wildlands bijna 32.000 volgers heeft.

Ben je geïnteresseerd in het laatste nieuws over Wildlands Adventure Zoo? Volg hen dan op Instagram voor updates en informatie.

Related posts

Uniek bij PortAventura: Sla de rij over voor slechts 20 euro per attractie!

Douglas Ross

Fjord Explorer: Frans pretpark verovert de hoogte met 27 meter hoge waterachtbaan!

Douglas Ross

Ophef over borstvergroting Doornroosje: ‘Ze start een OnlyFans!’

Douglas Ross