Image default
Business

Dragonwatch weer vurig: Toverland fixt technische tegenslag!

Technisch probleem Dragonwatch-attractie in Toverland verholpen

Goed nieuws voor bezoekers van Toverland! Het technische probleem bij de nieuwe attractie Dragonwatch is eindelijk opgelost. De tientallen meters hoge parachutetoren was sinds het halloweenseizoen buiten gebruik, maar vanaf dit weekend is de attractie weer operationeel, mits het weer het toelaat.

Tijdens het halloweenseizoen moest Toverland de brandweer inschakelen om bezoekers uit een gondel te halen. Hierdoor kon Dragonwatch niet meer geopend worden. Zelfs bij de start van het winter-evenement Winter Feelings moesten bezoekers de attractie missen.

Gisteren bleef Dragonwatch nog gesloten vanwege de harde wind. Ook op dit moment staan de parachuutjes stil vanwege het slechte weer. Maar volgens een woordvoerster is het eerdere technische mankement wel degelijk verholpen.

Dragonwatch, gebouwd door de firma Intamin, opende afgelopen zomer in het middeleeuwse themadeel Avalon. Het is een familieattractie waar bezoekers kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over het park.

Schaatsbaan blijft gesloten vanwege slecht weer

Helaas kunnen schaatsliefhebbers hun hart niet ophalen bij Toverland. Door de harde regen is de schaatsbaan niet opengesteld en blijft deze gesloten. Het park is vandaag geopend tot 18.00 uur.

In de rest van de kerstvakantie kunnen bezoekers dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur genieten van alle attracties in Toverland, behalve op zondag 31 december en maandag 1 januari. Op deze dagen sluiten de poorten twee uur eerder.

Ben je een echte fan van Toverland? Vergeet dan niet om de exclusieve Looopings Podcast-pin te bestellen via Pretparkwinkel.nl. Een must-have voor alle pretparkliefhebbers!

Related posts

Puy du Fou breidt uit naar België: Concurrentie voor Drenthe op scherp!

Douglas Ross

Betoverend kijkje achter de schermen: Efteling onthult magische onderhoudsbeurt van Doornroosje!

Douglas Ross

Verbluffende Nieuwjaarsstunt: Drentse vereniging rooft doeken en borden uit Beekse Bergen!

Douglas Ross