Image default
Business

Walibi Holland springt voor de deur van Avonturenpark Hellendoorn: Ontdek de ultieme pretpark showdown!

Walibi Holland adverteert voor Halloween Fright Nights bij Avonturenpark Hellendoorn

Walibi Holland adverteert voor Halloween Fright Nights bij Avonturenpark Hellendoorn

Gisteren, 17.05 uur

Beeld: Herman Nijkamp

Avonturenpark Hellendoorn heeft een opvallende reclame voor Walibi’s Halloween Fright Nights voor de deur hangen. Het bushokje bij de ingang van het Overijsselse pretpark is versierd met een poster van Walibi-mascotte Eddie de Clown.

Wie het park binnenwandelt of -rijdt, kan niet om Eddie heen. Een woordvoerder van Avonturenpark Hellendoorn reageert met een knipoog: “Wij begrijpen wel dat Walibi graag bij ons adverteert. Wij zijn namelijk al twee keer op rij verkozen tot het beste halloween-event van het jaar.”

Hellendoorn heeft deze publieksprijs ontvangen in 2022 en 2023, uitgereikt door fansite ScareZone. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gepromoot met de slogan “Symphony of Screams”. Het evenement in Hellendoorn heet simpelweg “Screams”.

“Bij ons geen symfonie, maar enkel het keiharde geschreeuw”, voegt de voorlichter toe. Screams vindt plaats op 14, 21 en 28 oktober en 4 november. De Halloween Fright Nights zijn te beleven op twaalf dagen tussen 7 en 29 oktober.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Betoverend! Doornroosje in de Efteling heropend na lange winterslaap

Douglas Ross

Dodelijk achtbaanongeluk in Zweden: De schokkende waarheid onthuld!

Douglas Ross

Europa-Park verruimt Camp Resort met nieuwe westernstad: meer dan honderd kamers!

Douglas Ross