Image default
Business

Rookvrije zone: Walibi Holland introduceert vier rookzones!
Blog artikel over rookzones in Walibi Holland

Roken alleen nog toegestaan in rookzones in Walibi Holland

Vanaf dit jaar is roken in Walibi Holland alleen nog toegestaan in vier aangewezen rookzones. Bezoekers konden afgelopen zaterdag voor het eerst gebruik maken van deze afgebakende rookplekken, die worden aangegeven met opvallende informatieborden. Ook zijn er nieuwe borden elders in het park geplaatst.

De rookzones zijn herkenbaar aan groene paaltjes en hekken met klimop, en bevinden zich in de gebieden Play Ground, Zero Zone, Speed Zone en Exotic. Concreet zijn de rookzones te vinden naast de toiletten van restaurant Yummy Tummy, tegenover het station van de treinrit Walibi Express, bij het terras van horecapunt Mission Control en achter restaurant Haciënda.

De nieuwe regels omtrent roken in het park vallen samen met een wijziging in de infrastructuur bij Mission Control, waar de ingang van het toiletgebouw is verplaatst naar de andere zijde. De rookzone is nu afgeschermd met een nieuwe houten schutting. In de parkdelen Main Street en Wilderness zijn geen rookplekken te vinden, evenals in de kindergebieden Speed Zone Off Road en Walibi Play Land.

Walibi Holland is één van de laatste grote attractieparken in Nederland waar de regels omtrent roken zijn aangescherpt. Een woordvoerder gaf aan dat deze maatregel ervoor zorgt dat gasten geen hinder meer zullen ondervinden van rokende bezoekers. Dit is vooral goed nieuws voor niet-rokende gasten en gezinnen met kinderen die het park bezoeken.


Related posts

Help de dieren: vermijd de drukte in Ouwehands Dierenpark en GaiaZoo!

Douglas Ross

Racen op de nieuwe tractorbaan: een avontuur op Avonturenboerderij Molenwaard!

Douglas Ross

Terug naar Azkaban: de magische expositie die je niet mag missen in Londen

Douglas Ross