Image default
Business

Verboden voor tieners: nieuw beleid Walibi Holland zorgt voor controverse

Walibi Holland past toegangsbeleid aan voor attracties op drukke dagen

Vandaag heeft Walibi Holland aangekondigd dat zij een aangepast toegangsbeleid zullen hanteren voor enkele attracties op dagen met veel schoolreisjes. Dit beleid is bedoeld om overlast te voorkomen en een prettige ervaring voor alle bezoekers te garanderen.

Nieuwe voorschriften

Bij attracties zoals reuzenrad La Grande Roue en oldtimerbaan Le Tour des Jardins zullen nieuwe voorschriften gelden op drukke dagen. Prints zijn opgehangen met waarschuwingen dat de attractie alleen toegankelijk is voor gasten kleiner dan 1.20 meter en onder begeleiding van een volwassene. Volwassenen zonder kinderen kunnen in de meeste gevallen nog steeds een ritje maken, maar het personeel behoudt het recht om hierover te beslissen.

Operationele aanpassingen

Walibi Holland ontvangt doordeweeks veel schoolreiskinderen die zich niet altijd gedragen in familieattracties. Om hierop in te spelen, heeft het park besloten om bepaalde attracties aan te passen op drukke dagen. Reuzenrad La Grande Roue en oldtimerbaan Le Tour des Jardins worden nu gezien als attracties specifiek voor kinderen en zullen daarom beperkt toegankelijk zijn op deze dagen. De treinbaan Walibi Express blijft doorgaans volledig gesloten tijdens schoolreizen.

Maatregelen

Naast de aanpassingen aan de attracties, heeft Walibi Holland ook andere maatregelen genomen om de schoolreisjeugd in goede banen te leiden. Zo is het Vlot tussen de parkdelen Exotic en Wilderness afgesloten en zijn er dranghekken geplaatst in de wachtrijen van de achtbanen Goliath, Xpress en Condor om voordringen tegen te gaan. Ook hangen er nieuwe verbodsborden in de gondels van het reuzenrad.

Walibi Holland streeft ernaar om het bezoek van elke gast zo aangenaam mogelijk te maken en hoopt met deze aanpassingen een positieve ervaring voor alle bezoekers te kunnen garanderen.

Related posts

Magisch wachten: Heropening Sprookjesbos Valkenburg uitgesteld voor een betoverend resultaat

Douglas Ross

Duinrell goes viral: Fandag met top youtubers!

Douglas Ross

Parc Astérix onthult adembenemende nieuwe attractie van 40 meter hoogte!

Douglas Ross