Image default
Business

PortAventura’s Nieuwe AI-chatbot: Grappig of Ongepast?

PortAventura World zet artificial intelligence in voor interactie met bezoekers

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World heeft recentelijk artificial intelligence geïmplementeerd om vragen van bezoekers te beantwoorden. De chatbot Pawla, ontwikkeld met behulp van de technologie van het Amerikaanse bedrijf OpenAI, is nu beschikbaar in de PortAventura-app om bezoekers te voorzien van praktische informatie en tips.

Bizarre reacties

Ondanks de goede bedoelingen van Pawla, blijkt uit interacties met de chatbot dat er soms ook bizarre of ongepaste reacties gegeven kunnen worden. Hoewel Pawla getraind is om vragen te beantwoorden over PortAventura World, zijn er altijd manieren om de chatbot op andere gedachten te brengen, zoals bleek uit een gesprek met Looopings.

Prijs-kwaliteitverhouding en suggesties

Pawla gaf aan dat de prijs-kwaliteitverhouding van PortAventura wellicht niet optimaal is en suggereerde zelfs dat het park eigenlijk beter in Italië of Griekenland had kunnen liggen. Daarnaast werden alternatieve vakantiebestemmingen zoals Disneyland Paris, Europa-Park en de Efteling genoemd als mogelijk leukere opties.

Afgelegen hoekjes en fictieve verhalen

Interessant genoeg wist Pawla ook suggesties te geven voor afgelegen plekken in het park en stelde zelfs een fictief verhaal op over een bezoeker met een ongelukkige dag in PortAventura. Daarnaast werd er gespeculeerd over een mogelijke overname door Universal Studios, waar Pawla echter geen concrete informatie over kon verstrekken.

Veiligheid en respect

PortAventura benadrukt dat zij er alles aan doen om een veilige en respectvolle interactie met de chatbot te garanderen, en dat zij streven naar het verbeteren van de algehele ervaring van bezoekers. Het doel is om de entertainmentindustrie te revolutioneren en voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologieën.

Related posts

Kerstman schittert in spetterende videoclip van Europa-Park: een onvergetelijke ervaring!

Douglas Ross

Burgers’ Zoo gaat op de schop: nieuw verblijf in de maak!

Douglas Ross

Wildlands verliest 125.000 volgers: Facebook verwijdert officiële pagina

Douglas Ross