Image default
Business

Betoverend nieuws: Nederlands bedrijf onthult interactieve Smurfen-attractie op maat!

Een nieuwe attractie rond De Smurfen

De Nederlandse firma Lagotronics Projects heeft in samenwerking met de bekende Duitse attractiebouwer Mack Rides een nieuwe attractie op de markt gebracht rond De Smurfen. Het gaat om een interactieve darkride met een Smurfen-thema. Deze attractie is een variant op het zogeheten gameplay theater.

Interactief entertainment

De bezoekers nemen plaats in gondels die om decors en schermen heen draaien. Met behulp van laserpistolen kunnen ze schieten op fysieke en digitale doelen. Het concept van het gameplay theater bestaat al een tijdje, maar met de toevoeging van het populaire Smurfen-merk hoopt Lagotronics Projects meer interesse te genereren bij pretparken en andere potentiële klanten.

Een revolutionaire attractie

Lagotronics Projects noemt het gameplay theater een “revolutionaire interactieve darkride, die een eindeloos ritsysteem combineert met meeslepende mediascènes, decoratieve elementen en innovatieve technologie”. Deze attractie is beschikbaar in drie maten, met een capaciteit variërend van 498 tot 1224 bezoekers per uur.

Geschikt voor verschillende locaties

Volgens de makers is het ritsysteem van deze attractie “onderhoudsarm”. Dankzij de beperkte oppervlakte is de kant-en-klare darkride niet alleen geschikt voor themaparken, maar ook voor entertainmentcentra. In een persbericht wordt zelfs beweerd dat De Smurfen wereldwijd een naamsbekendheid hebben van 95 procent.

Deze nieuwe attractie rond De Smurfen belooft een unieke ervaring te bieden aan bezoekers van pretparken en entertainmentcentra. Met de combinatie van interactief entertainment, meeslepende mediascènes en innovatieve technologie zal deze darkride zeker veel interesse wekken bij zowel kinderen als volwassenen.

Related posts

Plopsaland evolueert naar Plopsa 2.0 na vertrek directeur: minder winst, meer zorg voor personeel

Douglas Ross

Knallende ruzie in Disneyland Paris: Bezoekers in de boeien geslagen!

Douglas Ross

Verbijsterende kiekjes: De Universal-topman ontdekt PortAventura!

Douglas Ross