Image default
Business

Verbluffende Nieuwjaarsstunt: Drentse vereniging rooft doeken en borden uit Beekse Bergen!

Vereniging steelt doeken en borden van Beekse Bergen voor nieuwjaarsstunt

Een oudejaarsvereniging uit Drenthe heeft enkele doeken en borden gestolen van Safaripark Beekse Bergen. De gestolen spullen werden na de jaarwisseling tentoongesteld op een kar in de gemeente Westerveld. Met deze ludieke actie wilden de initiatiefnemers een statement maken.

Volgens inwoners van de gemeente zorgt het toerisme rondom wolven steeds vaker voor overlast. Mensen gaan op roekeloze wijze op zoek naar wolven in de omgeving. “We lijken wel een safaripark”, schrijft oudejaarsvereniging Tied Zat op Facebook. “Alleen houdt niemand zich hier aan de regels!”

De inwoners klagen over wildparkeerders, wegblokkades en andere verkeershinder. Mensen stappen zomaar uit de auto, benaderen wilde dieren en voeren ze zelfs, waardoor de dieren te dicht bij de mensen, huisdieren en landbouwdieren komen. Dit zorgt voor veel ellende voor zowel mens als dier.

In Safaripark Beekse Bergen gelden strenge regels voor bezoekers. Daarom vond de oudejaarsvereniging het passend om borden uit het park naar Drenthe te halen. Het weghalen van de borden nam enkele uren in beslag en de dieven werden bijna betrapt. Uiteindelijk slaagden ze erin om verkeersbordjes en zeilen van de entree van Speelland Beekse Bergen mee te nemen.

Related posts

Nederlanders redden Wunderland Kalkar: Eerste themagebied geopend!

Douglas Ross

Gloednieuwe sensatie in Gardaland: 25 meter hoge drop tower!

Douglas Ross

Ontdek de splinternieuwe Duingalows in Duinrell: meer dan negentig nieuwe vakantiepareltjes!

Douglas Ross