Image default
Business

Toverland opent betoverend nieuw vakantieresort: ontwerper gezocht!

Blog Artikel: Toverland zoekt ontwerper voor verblijfsaccommodaties

Toverland zoekt ontwerper voor verblijfsaccommodaties

Vandaag, 12.05 uur

Beeld: @RingelbergNick

Toverland heeft een opvallende vacature gepubliceerd. Het Limburgse attractiepark is op zoek naar een nieuwe ontwerper. De bijbehorende tekst verraadt wat Toverland de komende jaren van plan is: men vraagt om een ontwerper die ervaring heeft met het ontwikkelen van verblijfsaccommodaties.

Toverland droomt al erg lang van een eigen vakantieresort. Na jarenlang een camping uitgebaat te hebben, moet over een tijdje een permanent vakantiepark verrijzen met vaste verblijfsaccommodaties en lodgetenten. Plannen daarvoor werden in juni vorig jaar bevestigd door een woordvoerder.

Enkele maanden geleden bleek dat het plan in de ijskast is gezet, omdat intern de voorkeur wordt gegeven aan een ander project. Eerst wil het Toverland-management een nieuw kantoorgebouw neerzetten. De opening van het vakantieresort vindt daardoor niet meer plaats in 2024.

Achter de schermen is de wens om vaste accommodaties toe te voegen echter nog niet verdwenen, blijkt uit de vacature. Toverland zoekt niet alleen een creatief persoon met tekentalent en ruimtelijk inzicht, maar ook iemand die “bij voorkeur ervaring met de ontwikkeling van verblijfsaccommodaties” heeft. Ervaring met interieurontwerp- of styling is ook een vereiste.

Het ontwerpteam bestaat nu uit drie ontwerpers en een projectmanager. Daar moet een extra ontwerper aan toegevoegd worden. Diegene gaat zich bezighouden met “het ontwerpen en uitdetailleren van unieke en onderscheidende content, concepten, inrichtingen en gebouwen, veelal in een nog te creëren landschap”.

“Toverland heeft een flinke groeiambitie”, valt er te lezen. Tegelijkertijd staat er een vacature open voor projectleider op het gebied van bouw en ontwikkeling. “Je begeleidt en structureert het creatieve ontwikkelproces van grootschalige projecten en ontwikkelt een projectstrategie”, zo luidt de wervingstekst.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Futuroscope: Spannende nieuwigheden én een spetterend zwemparadijs in de maak!

Douglas Ross

De afschuwelijke waarheid onthuld: Jongen (12) verliest deel van vinger op angstaanjagende Spaanse kermisattractie!

Douglas Ross

“Ontdek het magische masterplan van het nieuwe Universal-pretpark in Engeland” Het nieuwe Universal-pretpark in Engeland belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden. Het masterplan voor het park is onlangs onthuld en het zit boordevol spannende attracties, betoverende themagebieden en innovatieve technologieën. Een van de hoogtepunten van het masterplan is een gigantische achtbaan die bezoekers meeneemt op een adembenemende reis door de wereld van film en televisie. Daarnaast kunnen bezoekers zich verheugen op interactieve shows, meet-and-greets met geliefde personages en heerlijke eetgelegenheden. Het park zal ook verschillende themagebieden bevatten, elk met een unieke sfeer en attracties die perfect passen bij het thema. Of je nu een fan bent van actie, avontuur, fantasie of komedie, er is voor ieder wat wils in het nieuwe Universal-pretpark. Met state-of-the-art technologieën en een focus op gastvrijheid en entertainment, belooft het nieuwe Universal-pretpark in Engeland een onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers. We kunnen niet wachten om te zien wat dit magische park te bieden heeft!

Douglas Ross