Image default
Business

Symbolica in Efteling tijdelijk dicht: Magische ritjes even op pauze door beugelproblemen!


Efteling’s Symbolica tijdelijk buiten gebruik

Efteling’s Symbolica tijdelijk buiten gebruik

Symbolica, de populaire attractie in de Efteling, is tijdelijk buiten gebruik. Op donderdagochtend werd er een probleem ontdekt met de veiligheidsbeugels van de attractie, waardoor bezoekers de darkride nu moeten missen. De Efteling hoopt dat Symbolica later vandaag weer geopend kan worden.

In deze attractie uit 2017 maken gasten een betoverende tocht door het Paleis der Fantasie van koning Pardulfus. Ze nemen plaats in zogeheten Fantasievaarders en worden begeleid door de toverende nar Pardoes, die hen naar de verborgen vertrekken van het paleis leidt.

Volgens een woordvoerder van de Efteling zijn er complicaties opgetreden met de beugels van de gondels. Het is zeldzaam dat Symbolica gesloten moet worden, aangezien problemen met het transportsysteem nauwelijks voorkomen. Het technische aspect van de trackloze Fantasievaarders is geleverd door het Limburgse bedrijf ETF Ride Systems.

Naast Symbolica zijn op dit moment ook de achtbaan Vogel Rok en de 4D-bioscoop Fabula gesloten vanwege werkzaamheden. Fabula zal vanaf zaterdag weer geopend zijn voor bezoekers, terwijl Vogel Rok gesloten blijft tot het einde van de maand vanwege groot onderhoud.


Related posts

Betoverend Brussel: Tim Burton’s Labyrinth brengt iconische personages tot leven!

Douglas Ross

Topprioriteit voor Energylandia: Een Verbluffend Overdekt Waterpark!

Douglas Ross

Ontdek de Verborgen Schatten van het Frozen-themagebied in Hong Kong Disneyland: Onthuld door een Nederlandse Ontwerper!

Douglas Ross