Image default
Business

Stroomstoring in de Efteling: Zeven Geitjes gestrand in het donker!
Efteling: Zeven Geitjes kampen met elektriciteitsproblemen

Efteling: Zeven Geitjes kampen met elektriciteitsproblemen

De Zeven Geitjes in de Efteling hebben te maken met elektriciteitsproblemen. Op social media verscheen een filmpje waarin te zien is hoe de bekende sprookjesfiguren meerdere keren in het donker komen te zitten door stroomuitval. De verlichting valt herhaaldelijk uit en daarna weer aan.

Ook de muziek, geluidseffecten en bewegingen vallen voortdurend weg. Zodra de stroom terugkeert, komt alles weer tot leven en is het gemekker van de geitjes opnieuw te horen. De beelden zijn zondagavond gemaakt. “Energiecrisis”, schrijft de maker op X.

De oorzaak van de elektriciteitsproblemen is nog onduidelijk. Een jaar geleden waren er vergelijkbare problemen op de parkeerplaats van de Efteling. Toen gingen verschillende lampen steeds aan en uit door problemen met de stroomvoorziening. In mei plaatste de Efteling twee megabatterijen op het parkeerterrein om het stroomnetwerk te ontlasten.

Het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes is al sinds 1973 te vinden in het Sprookjesbos van de Efteling. Voorbijgangers kunnen zes geitjes zien die aan het ganzenborden zijn in hun woonkamer. De zevende geitje heeft zich verstopt in de klok. Buiten staat de wolf bij de deur. Verderop is de moeder van de geitjes onderweg naar de markt.


Related posts

Ontdek de Magie van de Vernieuwde Darkride bij Madame Tussauds London!

Douglas Ross

Achterin of vooraan: Waar beleef je de meeste sensatie in achtbanen?

Douglas Ross

Ontdek de Griezelige Spookhuizen en Spannende Walkthroughs van de Halloween Scare Nights in Plopsaland!

Douglas Ross