Image default
Business

Storm veroorzaakt chaos in Frans pretpark: Vijftig omgevallen bomen zorgen voor problemen!

Een storm teistert pretpark Parc Bagatelle in Noord-Frankrijk

Een pretpark in Noord-Frankrijk heeft veel schade geleden door de herfststorm Ciarán, die afgelopen week over Europa raasde. Parc Bagatelle werd getroffen door zware windstoten, waardoor maar liefst vijftig bomen omwaaiden. Hierdoor raakten verschillende attracties beschadigd, inclusief een grote circustent. Het park moest tijdens de storm gesloten blijven voor het publiek.

Op social media zijn beelden verschenen van de schade die de storm heeft aangericht. Een windmeter bij de achtbaan Triops registreerde windstoten van maar liefst 168 kilometer per uur. Het park heeft in een verklaring laten weten dat de storm met ongelofelijke kracht heeft huisgehouden.

De gelukkige omstandigheid is dat er geen gewonden zijn gevallen. Het park bedankt in het bericht alle medewerkers die druk bezig zijn met het oplossen van de problemen. “Samen zullen we ons geliefde park herstellen en weer tot leven brengen. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te zien”, aldus het park.

Parc Bagatelle

Parc Bagatelle, gelegen in de regio Hauts-de-France, heeft vijf rollercoasters, vier waterbanen en een groot aantal familieattracties. Het seizoen liep tot en met zondag 1 oktober, maar het park zal vanaf april 2024 weer geopend zijn voor bezoekers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Duits pretpark schokt fans: 100 meter hoge attractie wordt afgebroken!

Douglas Ross

Ontdek het nieuwe Plopsa Resort aan de Belgische kust!

Douglas Ross

Stoomtrein Efteling: De laatste stoomlocomotief in actie – Wat nu?

Douglas Ross