Image default
Business

Spannend nieuws: Walibi Holland verrast fans met extra weekend Halloween Fright Nights in 2024!
De Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden langer!

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden langer!

Gepubliceerd door [jouw naam]

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland duren dit jaar waarschijnlijk langer dan gewoonlijk. Het populair horror-evenement in het pretpark start normaal gesproken in het tweede weekend van oktober. In 2024 kan naar verwachting al in het eerste weekend gegriezeld worden.

Uit een mail die acteurs vandaag hebben gekregen, blijkt dat het idee is om Halloween Fright Nights te laten plaatsvinden op de volgende data: zaterdag 5 en zondag 6 oktober, zaterdag 12 en zondag 13 oktober, zaterdag 19 en zondag 20 oktober, vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober, en donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november.

Deze data zijn echter nog onder voorbehoud en Walibi zal de exacte informatie later in het seizoen communiceren. Op de openingskalender van 2024 staat de maand oktober nog niet ingevuld, zowel online als in folders.

Als de wijziging doorgaat, komt het totale aantal Fright Nights uit op dertien stuks. Dat is één dag meer dan in 2023. Er valt namelijk ook een dag weg: de donderdag van de herfstvakantie in Zuid-Nederland. Het zuiden heeft dit jaar vakantie van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober. De herfstvakantie voor de regio’s Midden-Nederland en Noord-Nederland duurt van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november.

Tijdens de Halloween Fright Nights kunnen bezoekers genieten van het angstaanjagende evenement, maar ook van het familie-evenement Halloween Spooky Days. Dit evenement zal plaatsvinden op alle Fright Nights-dagen en op alle dagen tijdens de twee vakantieweken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news. Klik hier om de app te downloaden.

© [Jaartal] [Jouw bedrijfsnaam]. Alle rechten voorbehouden.


Related posts

Muzikaal Spektakel in Duits Attractiepark Heide Park: Zara Larsson, Hardwell, Don Diablo en Chainsmokers Schitteren op het Podium!

Douglas Ross

Efteling-medewerkers trakteren bezoekers op unieke paspoorten tijdens Carnaval Festival

Douglas Ross

Ontsnap aan de spanning: de nieuwe sensatie van de kermis met Entia!

Douglas Ross