Image default
Business

Ouwehands Dierenpark: Frisse entertainment met nieuwe gezichten!

Ouwehands Dierenpark introduceert nieuwe gezichten: Lynn en Jay

Het entertainmentaanbod van Ouwehands Dierenpark wordt komend voorjaar vernieuwd. De dierentuin in Rhenen introduceert binnenkort nieuwe gezichten: de personages Lynn en Jay. Zij krijgen een interactieve familieshow in een nieuw theater, dat wordt gebouwd naast het Jungle Restaurant. De huidige Theatertent moet daarvoor wijken.

Het park spreekt over edutainment: entertainment wordt ingezet om natuurbeschermingseducatie aan de man te brengen. Het idee is dat bezoekers zich na afloop willen inzetten voor de natuur. Lynn en Jay zullen zich ook op andere plekken in het park laten zien, bij de reuzenpanda’s en koala’s.

Terugkeer van Bamboo Bill

De afgelopen jaren stond het entertainment in Ouwehands Dierenpark in het teken van het karakter Bamboo Bill, met zijn vrienden Jungle Jack, Prairie Pip en Mountain Mike. Bamboo Bill is sinds september 2023 niet meer te zien, maar hij zal in het voorjaar terugkeren.

Samen met Jungle Jack verzorgt Bill dan een show in een nieuw theater in de overdekte speeljungle RavotAapia. Avonturiers Prairie Pip en Mountain Mike trekken na eind maart de wijde wereld in. De dierentuin zegt hen “ontzettend dankbaar” te zijn voor hun jarenlange betrokkenheid bij het park.

Related posts

Op heterdaad betrapt! Verrassende onthulling: Frans koppel beboet voor diefstallen in Plopsaland, na maandenlang ontkennen

Douglas Ross

Gert Verhulst schittert deze zomer in Plopsaland: ZomerRevue!

Douglas Ross

Disneyliefhebber laat betoverend sprookjeskasteel vereeuwigen op zijn arm!

Douglas Ross