Image default
Business

Spektakel in Slagharen: Muziek en stunts in het Wilde Westen!

Attractiepark Slagharen presenteert: Wild West Summer

Deze zomer lanceert Attractiepark Slagharen een nieuw evenement genaamd Wild West Summer. Bezoekers kunnen in juli en augustus genieten van een dorpsfeest in het Wilde Westen van 1860, compleet met muziek, vlaggetjes, lampjes, hapjes en een nieuwe stuntvoorstelling.

De Spectaculaire Stuntbattle

Een van de hoogtepunten van het zomerprogramma is de Spectaculaire Stuntbattle, een straatact waarbij cowboys Joshua Inglewood, George Sullivan en Daniel McGintyre strijden om de titel van stoerste cowboy van Slagharen. Het publiek krijgt de kans om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Zomeravonden

Gedurende acht zomeravonden blijft het park geopend tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van optredens van artiesten zoals Monique Smit, Steven Kazàn, Gebroeders Ko en Samantha Steenwijk. De specifieke optreeddata zijn nog niet bekendgemaakt.

Cocktailbar en attracties

Sommige attracties, waaronder het reuzenrad Big Wheel, de achtbaan Gold Rush en de vrijevaltoren Free Fall, zullen ook ‘s avonds operationeel zijn. Daarnaast wordt het Fonteinplein bij de entree omgetoverd tot een Foodplein met een cocktailbar, speciaalbier en ijs. De Wild West Summer Nights vinden plaats op alle woensdagen en zaterdagen tussen 24 juli en 17 augustus.

Related posts

Duits pretpark schokt fans: 100 meter hoge attractie wordt afgebroken!

Douglas Ross

Robin Hood en Tarzan op avontuur in Disneyland Paris: Een ontmoeting met legendarische personages!

Douglas Ross

Nieuwe bioscoopknaller van YouTube-ster Dylan Haegens: Première in Duinrell!

Douglas Ross