Image default
Business

PowNed maakt Toverland onveilig na sluitingstijd: geen beveiliging te bekennen!

Jonge tv-makers van PowNed blijven urenlang hangen in Toverland na sluitingstijd

Recentelijk zijn jonge tv-makers van de publieke omroep PowNed urenlang blijven hangen in Toverland na sluitingstijd. Om niet betrapt te worden, besloten ze zich te verkleden. Dit is te zien in een uitzending van het online programma 6Pack. Ondanks het afgaan van het alarm, was de beveiliging nergens te bekennen.

De avontuurlijke jongeren van 6Pack

In 6Pack gaan Jeroen te Pas, Nanook van der Pol, Gaülli Stam, Donovan Snoyl, Tim Kanon en Ella Aafjes op zoek naar grenzen. Vier van hen probeerden na een dagje Toverland zo lang mogelijk in het park te blijven zonder betrapt te worden. Ze benadrukken hoe duur en druk pretparken tegenwoordig zijn.

“Pretparken zijn niet normaal duur en je staat tergend lang in de rij, dat vonden óók onze 6Packers”, zo luidt de beschrijving. “Daarom proberen zij het maximale uit hun kaartje te halen: gewoon niet weggaan.”

Verkleden en onopgemerkt blijven

Om niet op te vallen, verkleedden Te Pas en Stam zich rond sluitingstijd als zwarte buizen. Kanon werd een levend standbeeld, Van der Pol trok een groen camouflagepak aan en Snoyl hield de wacht. De beveiliging was echter nergens te bekennen. De groep kon ongestoord het park verkennen, dansen, chillen en zelfs urineren.

Spanning en sensatie

Tijdens het avontuur ging het alarm af bij horecapunt Smouldering Roast, maar de bewaking kwam niet ter plaatse. Uiteindelijk liepen de jongeren zelfs nog om 23.16 uur door het decor van waterbaan Expedition Zork en eindigden de avond met een duik in de vijver van watershow Katara. Hoe ze het park weer hebben verlaten, blijft een mysterie.

De uitzending van 6Pack is te bekijken via de website van de publieke omroep. Het programma maakte tussen 2003 en 2009 furore op MTV en SBS6 en maakt deze zomer een comeback op de online kanalen van NPO3 onder leiding van productiebedrijf CCCP.

Related posts

Disney’s Magische Vuurwerkshow vanuit een Smakelijke Snackkraam: Een Onvergetelijk Avontuur in Disneyland Paris!

Douglas Ross

Fjord Explorer: Frans pretpark verovert de hoogte met 27 meter hoge waterachtbaan!

Douglas Ross

PortAventura World in de ban van muziek: 30.000 bezoekers verwacht tijdens driedaags festival!

Douglas Ross