Image default
Business

Spaans Warner-pretpark overweegt een tweede attractiepark: Een revolutionaire ervaring!
Parque Warner Madrid overweegt opening tweede park

Parque Warner Madrid overweegt opening tweede park

Door: [jouw naam]

Het Spaanse attractiepark Parque Warner Madrid heeft aangekondigd dat ze overwegen om een tweede park te openen. Dit nieuws werd bekendgemaakt tijdens een besloten bijeenkomst voor leden van branchevereniging IAAPA. De directie van Parque Warner Madrid presenteerde tijdens deze bijeenkomst de plannen voor de komende vijf tot tien jaar, waarin de toevoeging van een “second gate” werd genoemd.

Een van de ambities van het attractiepark is om extra entertainment te creëren in de vorm van een tweede pretpark of een nieuw themagebied. Er wordt gesproken over een nieuwe zone met vier of vijf attracties, waarvan er één iets compleet vernieuwends moet zijn in Spanje, vergelijkbaar met de Avatar-simulator van Animal Kingdom in Walt Disney World in Florida.

Het doel van deze uitbreiding is om meer bezoekers aan te trekken, de prijzen te verhogen en meer souvenirs te verkopen. Parque Warner Madrid wil hiervoor samenwerken met een nieuw bekend merk. De exacte details over de uitbreiding en het nieuwe merk zijn nog niet bekend.

Naast de plannen voor het tweede park, richt het management van Parque Warner Madrid zich ook op verblijfsrecreatie en het verbeteren van het horeca-aanbod in het bestaande park. Er zal meer variatie worden toegevoegd en er zullen eetgelegenheden komen met de bekende Warner-personages.

Parque Warner Madrid heeft al een “second gate” sinds 2014, namelijk het waterparadijs Parque Warner Beach. Dit park is alleen geopend in de zomermaanden. De plannen voor het tweede park hebben betrekking op een themapark met attracties.

Het is nog onzeker of alle toekomstplannen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden, aangezien de eigenaar van Parque Warner Madrid, Parques Reunidos, zich naar verwachting voorbereidt op een verkoop van de parkengroep. Bij de komst van een nieuwe eigenaar kunnen de plannen voor de lange termijn veranderen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de pretparkwereld? Bestel dan de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl.


Related posts

Scoor gratis toegang tot deze dierentuin in ruil voor een kerstboom!

Douglas Ross

Donald Duck-dompelt Vakantiepark Disneyland Paris onder in De Jonge Woudlopers-thema!

Douglas Ross

Rookvrije zone: Walibi Holland introduceert vier rookzones!

Douglas Ross