Image default
Business

Verbijsterend! Belgische Dierentuin blijft onverwacht gesloten voor de rest van het jaar

Einde seizoen voor Belgische dierentuin Le Monde Sauvage

Een onverwachte sluiting heeft ervoor gezorgd dat de Belgische dierentuin Le Monde Sauvage per direct haar deuren heeft gesloten. Het park zou oorspronkelijk geopend blijven tot begin januari, inclusief de kerstvakantie. Via social media heeft het dierenpark laten weten dat het seizoen eerder ten einde komt vanwege de weersverwachtingen voor eind 2023 en het welzijn van de dieren.

“Met het oog op de weersverwachtingen voor eind 2023 en het welzijn van onze dieren heeft Le Monde Sauvage de beslissing genomen om vanaf vandaag de deuren te sluiten voor de winter”, zo luidt de boodschap. “We zien jullie heel snel voor het seizoen 2024.”

Op Facebook wordt teleurgesteld gereageerd door bezoekers. Abonnementhouders klagen dat hun seizoenspas eigenlijk geldig zou zijn tot en met zondag 7 januari 2024. Zij kunnen nu geen gebruik meer maken van de resterende dagen en een uitje in de kerstvakantie zit er niet meer in. De dierentuin, gelegen in de provincie Luik, heeft nog niet gereageerd op de kritiek.

Le Monde Sauvage staat op het punt om overgenomen te worden door investeringsmaatschappij Sodaphi Group. De nieuwe eigenaar heeft beloofd te gaan investeren, onder andere in verblijfsaccommodaties. Momenteel is het park nog in handen van de familie Renson, die het als een familiebedrijf runt.

Hoewel de sluiting van Le Monde Sauvage voor dit jaar een teleurstelling is voor bezoekers, biedt de belofte van investeringen door de nieuwe eigenaar hoop voor de toekomst. Het park kan zich dan verder ontwikkelen en nog betere ervaringen bieden aan de bezoekers. Laten we hopen dat het seizoen 2024 een succesvolle start zal hebben voor Le Monde Sauvage.

Related posts

Beleef Griezelig Plezier op Walibi Belgium’s Spooktaculaire Halloween 2023: Ontdek de Nieuwe Schrikzones en Angstaanjagende Doorgang

Douglas Ross

Problemen in Disneyland Paris: souvenirwinkel getroffen door voortdurende lekkages

Douglas Ross

Het adembenemende Smakenrad, tientallen meters hoog, staat te koop!

Douglas Ross