Image default
Business

“Smullen bij Yummy Tummy: cocktails, Starbucks en wereldkeukens in nieuw Walibi-restaurant” – Een smaakvolle ervaring in Walibi’s nieuwste eetgelegenheid

Nieuw restaurant Yummy Tummy geopend in Walibi Holland

Nieuw restaurant Yummy Tummy geopend in Walibi Holland

Gisteren, om 19.45 uur, opende Walibi Holland het nieuwe restaurant Yummy Tummy voor het publiek. Bezoekers kunnen hier genieten van gerechten uit de Aziatische, Griekse, Mexicaanse en Italiaanse keuken. Daarnaast is er een bar waar je onder andere cocktails, limonade en Starbucks-koffie kunt bestellen.

De vier counters in het restaurant zijn vormgegeven als foodtrucks op een festival. Ze hebben de namen Liu Liu Liu Asian Soul Food, Filos Greek Kitchen, Vamos Mexican Flavours en Allora Italian Food. Na het bestellen ontvangen bezoekers een buzzer, die afgaat wanneer hun bestelling klaar is.

Het menu van Liu Liu Liu bestaat uit noedels, samosa’s en Koreaanse gefrituurde kip. Bij Filos kun je genieten van friet, gyros, wraps en salades. Vamos serveert nacho’s en salades, terwijl je bij Allora terecht kunt voor pizza’s, schiacciata’s en salades.

Het nieuwe horecacomplex vervangt het verouderde restaurant Club W.A.B. De hoofdruimte is grotendeels roze met veel lampen en nepplanten, terwijl het bargedeelte een groene uitstraling heeft. Naast koffie, frisdrank, bier en wijn kun je hier genieten van verschillende cocktails en limonades. Ook zijn er cakes en brownies verkrijgbaar.

Yummy Tummy maakt deel uit van het recent vernieuwde parkdeel Play Ground, waar attracties zoals boomerang coaster Speed of Sound en de zweefmolen Super Swing te vinden zijn. De speelse stijl met felle kleuren van Play Ground komt ook terug in het restaurant. De officiële opening van Yummy Tummy vindt plaats op zaterdag 15 juni.


Related posts

Schokkende schade in De Waarbeek: daders op vrije voeten

Douglas Ross

Sneller dan ooit: Fast Lane nu beschikbaar bij twee topattracties van Walibi Holland!

Douglas Ross

Filmlegende Tim Burton maakt betoverende entree in Engels pretpark

Douglas Ross