Image default
Business

Het Griezelige Spektakel: Attractiepark Slagharen zet de puntjes op de i voor het nieuwste Halloween-evenement

Attractiepark Slagharen bereidt zich voor op nieuw halloween-evenement

In Attractiepark Slagharen wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw halloween-evenement. Morgen starten de griezelfestivals Scary Prairie – voor gezinnen met kinderen – en Western Nightmares – voor waaghalzen vanaf 14 jaar. De afgelopen dagen zijn de decoraties van de drie scare zones opgetuigd.

Pumpkin Market, met duizenden pompoenen, bevindt zich op het Fonteinplein bij de entree. Lost Trail is te vinden achter achtbaan Gold Rush, bij de attracties The Eagle, Red Bandits Adventure, The Pirate, Chuck Wagon en Tomahawk. Ook de bestaande Main Street wordt een griezelgebied.

Bij de voetgangerstunnel richting de entree is een rookeffect geïnstalleerd. Op het ingangsgebouw hangt een Western Nightmares-spandoek. Verder staan walkthrough Outcast Camp en hooibalendoolhof Crows Nest inmiddels volledig overeind.

Outcast Camp verrees naast reuzenrad Big Wheel, achter de gastenservice. Crows Nest ligt achter verkooppunt Blacksmiths’, tussen de Main Street en waterpark Aqua Mexicana. Eerder kwamen al beelden naar buiten van het interieur van spookhuis The Manor, gesitueerd in de Western Village-hal. ‘s Winters is daar een ijsbaan te vinden.

De scare zones en horrorattracties zijn overdag geschikt voor kinderen. ‘s Avonds, na 18.06 uur, worden bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd. Voor het haunted house en de walkthroughs moeten online aparte tickets besteld worden. Die kosten 0 tot 5 euro per stuk.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Spannende waterattractie met vrije val getest in Belgisch pretpark!

Douglas Ross

Vermissingsdrama in Zweeds attractiepark: Medewerker spoorloos na verwoestende brand in waterpark!

Douglas Ross

Tragisch ongeluk bij bouw nieuwe attractie in Futuroscope: medewerker overleden

Douglas Ross