Image default
Business

Smul van de spanning: Efteling-achtbaan heropent zaterdag na onderhoudsbeurt!
Efteling heropent onverwachts de Python

Efteling heropent onverwachts de Python

De Efteling heeft aangekondigd dat de Python dit weekend onverwachts heropend zal worden. Eerder deze week werd bekend dat de populaire achtbaan wekenlang gesloten zou blijven. Dit zorgde voor veel teleurstelling onder bezoekers, omdat het attractieaanbod deze maand al beperkt was. Nu heeft de Efteling echter een oplossing gevonden.

De Python moest gesloten worden vanwege noodzakelijke werkzaamheden aan de treinen. “Het was niet eerder mogelijk vanwege de levering van onderdelen”, aldus een woordvoerder eerder deze week. Ondertussen zijn ook andere attracties zoals de Piraña, De Vliegende Hollander, Joris en de Draak, de Kleuterhof en Raveleijn gesloten.

Dit leidde tot ontevredenheid bij bezoekers. Zelfs de Efteling was teleurgesteld over de situatie. “Omdat we graag meer attracties open willen hebben, hebben we het onderhoud uitgesteld”, zegt de woordvoerder nu. “We hebben een manier gevonden om het onderhoud later te laten plaatsvinden.”

Uiteindelijk heeft de sluiting slechts drie dagen geduurd. Volgens de huidige onderhoudsplanning zal de Python opnieuw gesloten zijn van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari. In het voorjaar zal de achtbaan naar verwachting enkele dagen stil staan, namelijk op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei. Tegen die tijd zullen Raveleijn, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak weer toegankelijk zijn.

De Efteling blijft dus werken aan het onderhoud van de attracties om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Ondertussen kunnen bezoekers weer genieten van de spectaculaire rit in de Python.


Related posts

Drama in Plopsaland: Peppa Pig treedt op voor verlaten plein!

Douglas Ross

Primeur! Walibi Rhône-Alpes onthult revolutionaire single-rail coaster trein in Europa

Douglas Ross

Stress bij Efteling: abonnementenverkoop vertraagd door technische problemen

Douglas Ross