Image default
Business

Betoverende lichtshow: Disneyland Paris onthult spektakel met avondspektakel in Main Street!

Disneyland Paris introduceert nieuwe lichteffecten in droneshow

In Disneyland Paris kunnen bezoekers nu genieten van een spectaculaire nieuwe droneshow, die gepaard gaat met indrukwekkende lichteffecten. Naast lichtgevende drones, fonteinen en videoprojecties, zijn nu ook de gebouwen in themagebied Main Street U.S.A. onderdeel geworden van het avondspektakel. Tijdens de Disney Electrical Sky Parade worden de gebouwen prachtig verlicht in wisselende kleuren.

De toevoegingen aan de show zijn alleen zichtbaar voor bezoekers die zich bevinden in de winkelstraat. Het zicht vanuit Main Street is bijzonder goed, omdat de drones in de lucht zijn gepositioneerd op een manier dat je niet per se vooraan hoeft te staan om een goed beeld te krijgen. Sterker nog, de drones lijken zelfs groter wanneer je wat afstand neemt van het kasteel.

Wil je een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe de drones werken? Dan is het aan te raden om de show te bekijken bij de ingang van Pirates of the Caribbean, aan de rand van Adventureland. Daar staan toeschouwers bijna onder de drones en dit zorgt voor een bijzonder perspectief.

De Disney Electrical Sky Parade is gebaseerd op de Main Street Electrical Parade, een lichtjesparade uit de jaren negentig. De show ging afgelopen maandag in première en heeft al veel indruk gemaakt op bezoekers. Helaas kon de productie op donderdag niet doorgaan vanwege de weersomstandigheden.

Ben je een fan van Disneyland Paris en wil je graag een uniek aandenken aan deze bijzondere show? Bestel dan nu de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl.

Related posts

Uniek bij PortAventura: Sla de rij over voor slechts 20 euro per attractie!

Douglas Ross

Julianatoren-team maakt Nederland gek met 17 uur durende paasactie!

Douglas Ross

PortAventura pakt uit met mobiele game om wachtrijen te vermaken!

Douglas Ross