Image default
Business

Racen op de nieuwe tractorbaan: een avontuur op Avonturenboerderij Molenwaard!

Nieuwe attractie geopend in Avonturenboerderij Molenwaard

Het Zuid-Hollandse familiepark Avonturenboerderij Molenwaard heeft een nieuwe attractie in gebruik genomen: een tractorparcours van de Zwitserse fabrikant ABC Rides. De Fien & Teun Trekkerbaan is 170 meter lang en bezoekers kunnen plaatsnemen in één van de zeven trekkers voor vier personen.

Een ritje op de trekker duurt ongeveer drieënhalve minuut en de gemiddelde snelheid is 3 kilometer per uur. Tijdens de tocht wordt er een foto gemaakt die na afloop afgedrukt kan worden. Dit is de eerste attractie in Avonturenboerderij Molenwaard met deze functionaliteit.

Meer dan een jaar geleden, in januari 2023, werd de eerste paal geslagen voor deze attractie. Hoewel de officiële opening pas op woensdag 17 april zal plaatsvinden, zijn de tractors al sinds vorige maand in bedrijf. Het decor van de attractie is gemaakt door het team van eigenaar Van Hoorne Studios, en past perfect bij het boerderijthema van het park.

Themagebied Het Erf

De Fien & Teun Trekkerbaan is onderdeel van Het Erf, een nieuw themagebied van 1,5 hectare in Avonturenboerderij Molenwaard. Naast de attractie is er ook een nieuw Insectenpad geopend en een nieuw horecapunt genaamd Bakkerij de Boerderij. Het park belooft bezoekers een uniek kijkje in de wereld van Fien en Teun, met moderne technieken die gebruikt zijn om deze ervaring mogelijk te maken.

Kinderen en families kunnen genieten van een ritje door het boerderijthema, langs een schuur, groentenkas, boomhut, moestuin en stal. Tijdens de tocht komen ze verschillende dierenvrienden tegen die de wereld van Fien en Teun tot leven brengen. Avonturenboerderij Molenwaard belooft bezoekers een ervaring die gelijk is aan de wereld van tv en films.

Related posts

Baad in de Betovering van Dance: Spectaculaire Plannen Ontvouwd voor Tomorrowland-Waterpark!

Douglas Ross

Plopsa mag bouwen aan derde waterpark in België: spetterend nieuws!

Douglas Ross

Griezelige geboorte-imitatie in Movie Park: Halloweenacteur zorgt voor levensechte ervaring met vruchtwater!

Douglas Ross