Image default
Business

PortAventura World in de ban van muziek: 30.000 bezoekers verwacht tijdens driedaags festival!
Boombastic Festival in PortAventura World

Boombastic Festival in PortAventura World

Gisteren, om 23.57 uur, werd aangekondigd dat komende zomer een groot muziekfestival zal plaatsvinden in het bekende Spaanse pretparkresort PortAventura World. Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 juli staat het resort in het teken van het Boombastic Festival. De drie PortAventura-parken zullen de hele dag geopend zijn en van 18.00 tot 03.00 uur zullen er concerten plaatsvinden.

Het festival zal plaatsvinden op Parking 3, waar drie podia zullen worden opgebouwd. Gedurende de drie dagen worden ongeveer 30.000 bezoekers verwacht. Op de affiche staan diverse artiesten, zoals Natos y Waor, Saiko, Yandel, Nicki Nicole, Beret, Funzo & Baby Loud, Recycled J en Lit Killah.

De organisatie belooft dat er nog meer namen zullen worden toegevoegd aan de line-up. In totaal zullen naar verwachting veertig artiesten optreden. Het Boombastic Festival wordt aangekondigd als “het allereerste festival in een pretparkresort”, hoewel eerdere evenementen zoals Electroland in Disneyland Paris en het One Two Tribute Festival in Duinrell dit festival voorgingen.

PortAventura-directeur David García ziet het festival als een innovatieve manier om gasten een unieke ervaring te bieden. “We geloven dat muziek en entertainment perfect samengaan. Door een unieke omgeving te creëren, zorgen we voor blijvende herinneringen,” aldus García.

Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar voor het Boombastic Festival, waaronder losse festivaltickets, combitickets met toegang tot PortAventura Park en Ferrari Land, en pakketten met overnachtingen in Hotel Caribe, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Hotel Boombastic.

PortAventura moedigt bezoekers aan om combitickets te kopen, waarbij ze kunnen genieten van zowel het festival als de attracties van het resort. Momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor één of twee dagen toegang, iedereen betaalt automatisch voor drie dagen toegang.


Related posts

Disney-designer is zeker: Disneyland Paris schrapt Star Wars-gebied, ontdek de verbazingwekkende reden!

Douglas Ross

Dolfinarium-diep duiken: een waterig avontuur of een illegale sprong?

Douglas Ross

Betoverende kerstmuziek van de spectaculaire parade bij Movie Park Germany nu online te beluisteren!

Douglas Ross