Image default
Business

Ontdek het nieuwe Plopsa Resort aan de Belgische kust!
Plopsaland De Panne wordt Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland De Panne wordt Plopsa Resort Belgian Coast

Vandaag heeft Plopsaland De Panne aangekondigd dat het attractiepark voortaan onderdeel zal zijn van Plopsa Resort Belgian Coast. Ook de bijbehorende verblijfsaccommodaties krijgen een nieuwe naam. Bezoekers kunnen verblijven in het Plopsa Hotel Belgian Coast of het vakantiepark Plopsa Village Belgian Coast.

Een woordvoerster van de Plopsa Group heeft bevestigd dat moederbedrijf Studio 100 bezig is met het geven van een chiquere en meer volwassen uitstraling aan het Plopsa-merk. Na de introductie van een nieuwe huisstijl in januari, wordt nu ook een Engelstalige benaming geïntroduceerd voor de bestemming in De Panne.

De woordvoerster spreekt over “een soort paraplu” waarbij de hele site in De Panne wordt samengebracht onder de noemer Plopsa Resort Belgian Coast. Naast Plopsaland, het hotel, het vakantiepark, worden ook waterpark Plopsaqua De Panne en het Plopsa Theater (voorheen Proximus Theater) meegerekend.

“Het is een bewuste keuze om de namen van het hotel en Village aan te passen”, legt de voorlichtster uit. “Hiermee willen we het internationale karakter van onze verblijfsaccommodaties benadrukken en ook bezoekers uit buurlanden aantrekken.” De nieuwe termen zullen de komende tijd gebruikt worden in marketingmateriaal. Er zijn geen plannen om afscheid te nemen van de naam Plopsaland.

De domeinnaam plopsaresortbelgiancoast.be werd op 23 februari 2024 geregistreerd door de firma Studio Plopsa, ruim een maand nadat het nieuws over de nieuwe huisstijl naar buiten kwam.


Related posts

Ontdek de betoverende parkmuziek van de Efteling op Spotify!

Douglas Ross

Winterse magie: Efteling geeft Pardoes een trendy nieuwe look!

Douglas Ross

Spetterende nieuwe spinning coaster met inversies in Duits pretpark!

Douglas Ross