Image default
Business

Ontdek de Magie van De Vorstelijke Vrieskamer: Efteling’s Nieuwste IJsconcept!


Nieuwe ijsjes en naamswijziging bij Glad IJs in de Efteling

Nieuwe ijsjes en naamswijziging bij Glad IJs in de Efteling

In de Efteling zijn vanaf volgende week nieuwe ijsjes te verkrijgen. De bestaande horecalocatie Glad IJs, gelegen op de Pardoes Promenade naast pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, ondergaat tegelijkertijd een naamswijziging. Voortaan heet het verkooppunt De Vorstelijke Vrieskamer.

Het koninklijke thema is een verwijzing naar de nabijgelegen attractie Symbolica, het Paleis der Fantasie. Op een zijmuur prijkt al langer een schildering met de term “Koninklijke Voorraadkamers”.

Sinds 2022 bestond het assortiment van Glad IJs uit een merkloze variant op Swirl’s Ice Cream van Ola, onder de noemer “geef je eigen draai aan softijs”. Vanaf vrijdag 29 maart kunnen bezoekers kiezen voor een nieuw concept: IJspegels. Dat zijn hoorntjes met getapt softijs en toppings.

De Efteling presenteert drie verschillende IJspegels: stroopwafel met karamel en karamelsaus, aardbeien met schuim en aardbeiensaus en Kinder Bueno met chocoladeparels en Kinder Bueno-saus. Ze kosten 5,25 euro. Dezelfde producten zullen vanaf eind maart ook geserveerd worden bij La Dame Blanche, het ijssalon in restaurant Het Witte Paard.


Related posts

Disneyland Paris: Bereid je voor op een Magische Make-over!

Douglas Ross

Plotse Koude: Walibi Holland sluit onverwacht vroeger, achtbanen in de kou!

Douglas Ross

Adieu avontuur: Drie topattracties weg uit Wunderland Kalkar!

Douglas Ross