Image default
Business

Ontdek Disneyland voor een spotprijs: 3 dagen vol magie en 2 nachten voor slechts 188 euro!
Voordelig op vakantie naar Disneyland Paris met Albert Heijn

Voordelig op vakantie naar Disneyland Paris met Albert Heijn

Klanten van Albert Heijn kunnen voordelig op vakantie naar Disneyland Paris. De supermarktketen biedt momenteel Disney-arrangementen aan vanaf 188 euro per persoon. Het gaat om een driedaags verblijf van zes personen in Disney-vakantiepark Davy Crockett Ranch, met twee overnachtingen.

Vakantiegasten hebben drie dagen onbeperkt toegang tot beide Disney-parken, inclusief Extra Magic Time in de ochtend en parkeren op de hoofdparkeerplaats. Een ongedateerd dagticket voor de twee parken kost momenteel 130 euro per persoon. Parkeren kost doorgaans 30 euro per auto. Wie gebruikmaakt van de actie, kan dus een hoop geld besparen.

In totaal kost de trip 1129 euro. Groepen van vier personen rekenen 819 euro af. Er zit wel een klein addertje onder het gras: er zijn slechts enkele aankomstdata beschikbaar tussen 8 januari en 24 maart 2024. Die zijn te vinden in een kalender op de website van Touch Reizen. Het maken van een boeking is mogelijk tot en met zondag 5 november. Disney Davy Crockett Ranch bevindt zich op ongeveer een kwartier rijden van de Disney-parken. Op maandag 8 januari start ook het festival Disney Symphony of Colors, met nieuwe shows.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Magische avondshow van Disneyland Paris zonder vuurwerk: een betoverend spektakel!

Douglas Ross

Winterse Magie in Wildlands Emmen: Schaatsen en Betoverende Lasershows bij Wildnights!

Douglas Ross

Zitten in plaats van staan: Spannende nieuwe treinen voor stand-up coaster in Engels pretpark!

Douglas Ross