Image default
Business

Betoverend Disneyland Paris bezoek ontsierd door grove haatcampagneOnlyFans-model baalt van ophef na bezoek aan Disneyland Paris

OnlyFans-model baalt van ophef na bezoek aan Disneyland Paris

Een OnlyFans-model genaamd Luvie Doll is teleurgesteld door de internationale ophef die is ontstaan na haar bezoek aan Disneyland Paris. Luvie Doll, die bekend staat om haar 18+-content als “latex smoking fetish-queen”, plaatste foto’s en video’s van haar Disney-trip op social media, wat door veel media werd opgepikt. Zelf is de vrouw zich echter van geen kwaad bewust.

Verschillende Britse, Amerikaanse en Spaanse nieuwssites suggereren dat het model zich heeft misdragen in het bijzijn van gezinnen met kinderen. In een gesprek met Looopings benadrukt Luvie Doll echter dat haar bezoek aan Disneyland Paris, ondanks het dragen van een T-shirt met een dubbelzinnige tekst, allesbehalve controversieel was.

“Ja, ik droeg dat shirt, maar het personeel reageerde juist geweldig en vriendelijk”, vertelt Luvie Doll aan Looopings. “Beveiligers hebben me omhelst en een high five gegeven: ze zeiden niets slechts over mijn outfit. Medewerkers stonden met me te dansen, te springen en te zingen.” Luvie Doll hield naar eigen zeggen voortdurend rekening met haar omgeving.

“Tijdens de parade, waarbij Katrien Duck naar me zwaaide, ben ik bewust op de tweede rij gaan staan zodat kinderen ongestoord konden genieten.” Een fotoshoot bij een auto zou ruim twintig minuten geduurd hebben. “Omdat we hebben gewacht tot er geen kinderen meer waren. Wij realiseren ons dat het resort de gelukkigste plek op aarde moet zijn voor kinderen.”

Maar waar komen de verhalen over provocaties en misdragingen dan vandaan? “Ik ben het slachtoffer van een haatcampagne, vermoedelijk veroorzaakt door een mediabureau waar we voorheen mee samenwerkten. Dat bureau wil me naar beneden halen. Alles wat nu geschreven wordt, is onzin.”

Het model geeft toe dat ze talloze foto’s heeft gemaakt in de Disney-parken. “Natuurlijk poseer ik, zoals elke influencer dat zou doen. Maar daarbij is niets seksueels gebeurd.” Vier jaar geleden woog de vrouw ruim 130 kilo. Ze zegt blij te zijn dat ze haar gedaantewisseling kon “vieren” in een Disney-park. “Ik kon eindelijk mijn jeugdhelden ontmoeten. Wie zou die ervaring niet delen op Instagram en TikTok? En sinds wanneer is het illegaal om strakke leggings en hoge hakken te dragen en er fantastisch uit te zien?”


Related posts

De grootste Walibi-fan betreurt Festivalization: ‘Het valt compleet in het water!’

Douglas Ross

Revolutionaire vernieuwing! Bobbejaanland herstelt klassieke achtbaan met 1 miljoen euro

Douglas Ross

Walibi Holland onthult recordaantal bezoekers in 2023: Spookachtigste Halloween ooit!

Douglas Ross